Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: Assia_B »

Kocham tych moich chłopaków :love: Dzisiaj jest święto i razem z TŻ nie pracujemy. Postanowiliśmy spędzić cały dzień razem no i z chłopakami :świnka1: :świnka2: Bawią się, biegają, popiskują, tak wesoło jest z nimi w domu! Cieszę się, że ich mamy :jupi:

Alvin dzisiaj dwa razy wskoczył mi na kolana, a zazwyczaj z nich ucieka bo woli pobiegać. Ja jeszcze zrobię z niego Pieszczocha Juniora :szczerbaty:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Assia strasznie żałuję, ze moje tymczaski do Ciebie nie trafiły. Stworzyłas cudowny , kochający domek dla swinek. Normalnie kocham takich "zwariowanych" ludzi :buzki:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Nie ma co żałować, Twoje tymczasy mają super dom, z pewnością są w nich bardzo kochane. Ja nie mogłam wziąć obu, a tak są przynajmniej razem!

Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj Alvin przyszedł do mnie z pokoju do kuchni... Rozprzestrzenia się :szczerbaty: A dzisiaj jak Patryk obierał marchewkę, to prawie udało mu się Pieszczocha ze sobą wyprowadzić z pokoju, ale akurat TŻ szedł w ich stronę, więc się spłoszyli.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

u mnie dziewczyny biegaja po pokoju. Zagrodziłam im wyjście, boje się, ze mi gdzieś w jakieś zakamarki powłaża, starczy , ze w pokoju dziś rano odkryłam!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Majka745

Post autor: Majka745 »

Assia_B pisze: Obrazek :D
Asiu widzę, że kupiłaś chłopakom karmę Crispy Muesli, jak im smakuje??? Bo zastanawiam się czy moim nie zamówić, ale oni są strasznie wybredni. Dostają Greenwoods, ale Crispy Muesli jest tańsze, a takiej znowu różnicy w składzie między nimi, to nie ma.
Assia_B

@Majka, oni jedzą raczej Cavia Nature, kupiłam im Crispy dla urozmaicenia, ale wolą CN, więc już jej nie kupię raczej :) Niby jedzą, ale nie wszystko.
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

Ja raz kupiłam te Crispy i nawet trafiły mi się ziarna... Na szczęście moja tego nie zjadła. Jak na księżniczkę przystało, zjada same smakołyczki a reszte roznosi po klatce (chowa przedemną) żeby tylko była pusta miseczka. Cwaniara. :twisted: Zastanawiam się nad Pellet z VL, tam są takie same granulki więc nie będzie selekcji:D Skoro ona jest cwana to ja też mogę byc :102:
Awatar użytkownika
paulina501
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: paulina501 »

Ale masz pocieszne tluściochy :D
Assia_B

W tym Crispy jest taki drobny granulat, u mnie w całości zostaje... Następnym razem znów kupię CN, bardzo ją lubią prośki.

Moje prośki nie wpadły na to żeby chować przede mną jedzenie hehe :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Alvinek jak ziewa jak filmiku :love: Zmęczył się zabawą piłeczką :lol: A Pieszczoch leży jak król :szczerbaty:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”