ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ஜkrólewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik

Post autor: odeta89 »

i to było bardzo dobre posunięcie :ok:
biegały sobie wesoło, aż Tango trochę futra z wrażenia zrzucił (i przy pomocy Mikrusa :szczerbaty: - w końcu odgryzła się świnia!), Marek leżing po całości :102: , Brunia- mimo że nie ma nią zainteresowania na wybiegu, broniona dzielnie przez męża, ale i przesadnie, bo przecież taka dama dałaby radę sama ;) . Raz Marek podszedł bliżej i chciał przybić pionę, ale Tango nie pozwolił.

Jeśli macie agresywną i dziwną świnię - adoptujcie świnkodziewczynę po sterylce. Dla Tango to błogosławieństwo, a i Brunia jest chyba dumna powoli z męża.

Żal mi Rudego, kwarantanna trwa, siedzi bidula sam, chociaż do środy musi jeszcze wytrzymać. Przy mizianiu trochę chińczykuje z przyjemności, ale dalej nie wywalił pyty :idontknow: trzeba mu czasu.

A teraz podłoga już umyta, towarzystwo wcina kolację, a ja idę, bo jutro czas zarobić na kilka cykorii!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Zawiodłam się.... :( a zdjęcia z wybiegu to gdzie?
A to już tak na stałe mają czy ich tak na wybieg wypuściłaś? Musiała Brunka przyjechać, żeby Tanga ujarzmić :lol: jednak co baba to Baba! :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

tak ich puściłam, ale wcześniej mieli mniejszy teren i nie wychodzili razem. a zaobserwowałam, że takie wspólne schadzki dobrze im robią :D
ANYA

Post autor: ANYA »

Moze ja powinnam kazdemu panu sprawic zone? Puszcze 5 moich panow i 5 samiczek i niech sie lacza w pary, albo 3 jak chca :lol:
sempreverde

Post autor: sempreverde »

odeta89 pisze::szczerbaty:
chwila aplauzu dla mnie: dziś wybieg cały pokój - mode on :D dopracowujemy ostatnie zabezpieczenia.
teraz każde wstanie z łóżka będzie groziło bobem pod skarpetą, albo co gorsza - kałużą siurów.
Fotki wstaw!

A wychodzą Ci świnie same, czy wystawiasz? Ja moje muszę wystawiać, a one zaraz chcą wracać do klatki...
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

uuu.. jaki Tango zaborczy o swoją żonkę.. niech jej pilnuje, niech spełnia każdą zachciankę, ziółka przynosi, pyszne ciepłe boby.. bo jeden kryzys w małżeństwie i Brunka może go zmienić na "lepszy model".. ma tam paru do wyboru :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

TO ja zdecydowanie powinnam znaleźć żonę dla Pierworodnego- przydałoby się, żeby go ktoś spacyfikował!

A co do wybiegu to moje prośki zazdroszczę :P chyba też w ramach świąt im sprawię na wsi u rodziców wybieg na trawkę :roll:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ANYA pisze:Moze ja powinnam kazdemu panu sprawic zone? Puszcze 5 moich panow i 5 samiczek i niech sie lacza w pary, albo 3 jak chca :lol:
Widzisz ANYA i to jest myśl... :mrgreen: Porządnego babskiego doświnienia ci potrzeba :szczerbaty:
boe22

Post autor: boe22 »

Co u Odetowego stadka?
odeta89

:tired: i po świętach.
Świnie, zgodnie z tradycją Świąt, tylko żarły i żarły :szczerbaty:

Zapomniałam wspomnieć, że gościmy dwóch zacnych Toruńczyków :D pozdrawiamy Dr_Grandę oraz Malutką :buzki:
Trochę się postarałam ze Stadem o fotki :photo:

król Marek
Obrazek

mój pierdzioszek-przytulak Mikrus - aczkolwiek mały to już nie jest.
Obrazek

nasz filigranowy gość - Glut!
Obrazek

gość Karolek - tak to właśnie ten Karolek, którego wyadoptowałam, w którym zakochana była moja mama. z tego wątku tu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=1574
Obrazek

znowu mój bezjajeczny przystojniaczek klejtuch Mikrusik
Obrazek

Glucior wcina trawę z działki
Obrazek

wystraszony i ciapowaty Karolek
Obrazek

Tango, mąż władczy i pod pantoflem jednocześnie
Obrazek

moja królewna piękna Brunia!
Obrazek

chłopaki-resoraki