Roczna świnka w ciąży!!!

Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Roczna świnka w ciąży!!!

Post autor: awa39 »

Gratulacje dla mamyśwniki i Dużej :jupi: nic nie piszesz ale z tego wynika, że mamusia dobrze zniosła poród i obyło sie bez komplikacji?
Ramireza

Post autor: Ramireza »

Wszystko bez komplikacji :102: . Zamieszanie w klatce się zrobiło patrzę a tu 3 maluchy. Największy był najbardziej oszolomiony, leżał dlugo, ale oddychał. Teraz już przekręcił się na grzbiet i doszadł do siebie
Gosienia

Post autor: Gosienia »

Gratulacje! :jupi: Czytałam Twój wątek od początku obgryzając paznokcie z nerwów ;) Cieszę się, że mama świnka ma się dobrze. Dzielna z niej dziewczynka :) Czy będą fotki dzielnej mamusi i dzieciątek? Teraz to dopiero będziesz miała w domu wesoło ;)

Ja i moje świntuchy życzymy całej rodzince zdrówka i ładnego przybierania na wadze :102:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Gratulacje :jupi: :jupi: :jupi:
To teraz czekamy na :photo:
Życzymy dużo zdrowia mamusi i maluszkom :buzki:
Ps:
Ty masz małe walentynki a ja miałam małe zajączki wielkanocne!!!
Ramireza

Trochę chaotycznie pisałam w nocy na "gorąco". Dziękuję Wam bardzo za cenne rady i mocne trzymanie :fingerscrossed: . Świntuszki są cudne, już w nich jestem zakochana :102: . Dzielna mamusia pięknie się o nie troszczy. Po południu zamierzam je poważyć i wtedy zrobię dokładniejsze zdjęcia i Wam przedstawię ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Cieszę się że obyło się bez komplikacji. Jakie masz plany co do maluchów?
Ramireza

Jak będzie samczyk, to idzie do mojej kolezanki, która już ma jednego samczyka. Jedną samiczkę byśmy zostawili. Zostaje jedna świneczka...
Ramireza

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ramireza

Mama na pierwszym zdjęciu moim zdaniem się uśmiecha :102: Na ostatnim jest małoletni tata ;)
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Ładne świnki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciąża i wychowywanie młodych”