Potrzebny jest wzrost oraz inne wymiary. Dobrze by też było, gdyby opiekun ustalił o jakie konkretnie ubrania chodzi (poza oczywiście - bluzą i butami, o których mowa we wstępnej informacji). Gdyby to miała być np. kurtka, to bardzo proszę o bardzo precyzyjne informacje (obwód w klatce, w biodrach, długość rękawa).seledynek pisze:W opisie dla Oskara jest bluza rozmiar L nieszczupła sylwetka, ale dopytam się opiekuna
Szlachetna Paczka po raz siódmy! Jedna Rodzina wybrana!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka po raz siódmy! Jedna Rodzina wybrana!
Ania opiekun podpyta, ale powiedziała, że w razie czego może zostawmy paragony jeżeli okazałoby się, że zły rozmiar i trzeba wymienić.
Powiedziała, że w ogóle Pani Grażynka bardzo chciałaby poznać darczyńcę paczki i chciałaby mnie poznać. Tego się nie spodziewałam ;P Wytłumaczę Ani, że to SPŚM robi, a ja tylko koordynuję. Chyba, że ktoś jeszcze by ze mną się wybrał na takie spotkanie jako przedstawiciele SPŚM.
Powiedziała, że w ogóle Pani Grażynka bardzo chciałaby poznać darczyńcę paczki i chciałaby mnie poznać. Tego się nie spodziewałam ;P Wytłumaczę Ani, że to SPŚM robi, a ja tylko koordynuję. Chyba, że ktoś jeszcze by ze mną się wybrał na takie spotkanie jako przedstawiciele SPŚM.
A te ozdoby do prac plastycznych to co konkretnie? Jaka dziedzina DIY to ulubiona p. Grażyny? Bo tego jest mnóstwo!
Wysłałam pytanie o sprecyzowanie wymiarów, jakie ubrania są potrzebne i jaka dziedzina plastyczna interesuje najbardziej Panią Grażynkę.Oskar ma gdzieś tak około 170
, nie jest szczupły. Pani Grażyna jest grubszą osobą i tak ma 165 wzrostu.
EDIT:
Zadzwonię dziś do Pani Grażyny i poproszę o dokładne wymiary. Pani Grażyna wykonuje koszyki z gazet, aniołki z gliny, stroiki świąteczne. Przydałyby się jej koraliki, przybory do klejenia itp. Dopytam jeszcze i dam jak najszybciej znać
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Kamila:Halina61 pisze:Czy można by wyjaśnić z opiekunem rodziny, czy addidasy dla Wiktorii mają być na jakieś konkretne zajęcia sportowe (bieganie, areobik, siłownia...) czy też po prostu chodzi o buty na cieplejsze dni.
Myśle, że adidasy takie na treningi to ma z klubu. Fajnie by było znaleźć takie które nadawaly by sie i na trening i do chodzenia:
teraz model ROSHE RUN był bardzo modny. I w nich mozna chodzic tak poprostu i na siłownie naprzykład.
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... oshe%20run
http://allegro.pl/nike-roshe-run-r-36-4 ... t-offer-v1
Dla Oskara - 3 nowe szaliki (męskie) 

6 mydełek dla Oskara i jego mamy
Żeby nie robić bałaganu to założyłam dla drugiej rodziny oddzielny wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =49&t=5579
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Z przetworów to moja mama może dać słoik : buraczków, jakiś dżem, ogórki z kurkumą i co tam się jeszcze znajdzie
A co do ciast,to mogę coś upiec.Mogę też upiec muffinki w różnych smakach,ale bez kremowych dekoracji,bo nie mam wprawy