Szlachetna Paczka po raz siódmy! Jedna Rodzina wybrana!

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
ODPOWIEDZ
Halina61
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Szlachetna Paczka po raz siódmy! Jedna Rodzina wybrana!

Post autor: Halina61 »

seledynek pisze:W opisie dla Oskara jest bluza rozmiar L nieszczupła sylwetka, ale dopytam się opiekuna :)
Potrzebny jest wzrost oraz inne wymiary. Dobrze by też było, gdyby opiekun ustalił o jakie konkretnie ubrania chodzi (poza oczywiście - bluzą i butami, o których mowa we wstępnej informacji). Gdyby to miała być np. kurtka, to bardzo proszę o bardzo precyzyjne informacje (obwód w klatce, w biodrach, długość rękawa).
seledynek

Post autor: seledynek »

Ania opiekun podpyta, ale powiedziała, że w razie czego może zostawmy paragony jeżeli okazałoby się, że zły rozmiar i trzeba wymienić.

Powiedziała, że w ogóle Pani Grażynka bardzo chciałaby poznać darczyńcę paczki i chciałaby mnie poznać. Tego się nie spodziewałam ;P Wytłumaczę Ani, że to SPŚM robi, a ja tylko koordynuję. Chyba, że ktoś jeszcze by ze mną się wybrał na takie spotkanie jako przedstawiciele SPŚM.
sempreverde

Post autor: sempreverde »

A te ozdoby do prac plastycznych to co konkretnie? Jaka dziedzina DIY to ulubiona p. Grażyny? Bo tego jest mnóstwo!
seledynek

Oskar ma gdzieś tak około 170
, nie jest szczupły. Pani Grażyna jest grubszą osobą i tak ma 165 wzrostu.
Wysłałam pytanie o sprecyzowanie wymiarów, jakie ubrania są potrzebne i jaka dziedzina plastyczna interesuje najbardziej Panią Grażynkę.

EDIT:
Zadzwonię dziś do Pani Grażyny i poproszę o dokładne wymiary. Pani Grażyna wykonuje koszyki z gazet, aniołki z gliny, stroiki świąteczne. Przydałyby się jej koraliki, przybory do klejenia itp. Dopytam jeszcze i dam jak najszybciej znać
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Halina61 pisze:Czy można by wyjaśnić z opiekunem rodziny, czy addidasy dla Wiktorii mają być na jakieś konkretne zajęcia sportowe (bieganie, areobik, siłownia...) czy też po prostu chodzi o buty na cieplejsze dni.
Kamila:
Myśle, że adidasy takie na treningi to ma z klubu. Fajnie by było znaleźć takie które nadawaly by sie i na trening i do chodzenia:
teraz model ROSHE RUN był bardzo modny. I w nich mozna chodzic tak poprostu i na siłownie naprzykład.
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... oshe%20run
http://allegro.pl/nike-roshe-run-r-36-4 ... t-offer-v1
Obrazek
patrycja

Post autor: patrycja »

Dla Oskara - 3 nowe szaliki (męskie) :D
patrycja

Post autor: patrycja »

6 mydełek dla Oskara i jego mamy
seledynek

patrycja :like:
seledynek

Żeby nie robić bałaganu to założyłam dla drugiej rodziny oddzielny wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =49&t=5579
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Z przetworów to moja mama może dać słoik : buraczków, jakiś dżem, ogórki z kurkumą i co tam się jeszcze znajdzie :) A co do ciast,to mogę coś upiec.Mogę też upiec muffinki w różnych smakach,ale bez kremowych dekoracji,bo nie mam wprawy :)
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum”