Stado bez lidera... Owca, Bianka i Masza już bez Buby...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Czworoświń krakowski, nowe fotki :)

Post autor: katiusha »

Phi tam...Mi mój kiedyś zagroził, że jak czwartą przytargam to się wyprowadzi, po czym sam ją wybrał, a teraz jakoś się nie pakuje, chociaż mamy 5 plus 3 tymczasy w salonie :rotfl:
Luzik musi być międzyświnny :szczerbaty:
Inoue

Post autor: Inoue »

śliczne fotki, aż chce się schrupać Twoje stadko :love: powiem Ci szczerze, że moje świnki poza takimi sytuacjami, że się czegoś boją (wpada ktoś z rodziny, najgorzej dzieci i chce zobaczyć świnki) albo lezą na kaloryferku to do siebie w ogóle się nie przytulają. Stoją koło siebie, ganiają się po pokoju, razem jedzą i leniuchują ale zawsze w odległości.A na kaloryferze czy u mnie czasem nawet na kolanach stulone są że szok. :love: :think:
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Post autor: Brunka »

No i właśnie, zawsze jak strach w oczy zaglądnie :szczerbaty:
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Słychajcie przyszła druga klatka :jupi: Mają dziewczyny schodki i wszystkie załapały prócz Buby :( Nie potrafi przejść do drugiej kuwety. Słyszy, że reszta jest w drugiej klatce i stoi łapkami oparta o kuwetę, ale nie przejdzie tam. Wyślę wam zdjęcie wieczorem, ale powiedzcie mi, może któraś z was tak ma - jak wyciąć wejście w plastikowej kuwecie? Czym? Nie mam żadnego specjalnego sprzętu, a wyjeżdzam na weekend i chciałabym Bubcię zostawić w przygotowanym mieszkanku na tip top... :(
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
feluska

Post autor: feluska »

U mnie kiedyś jedna też nie umiała przechodzić, a żal mi było ciąć kuwety. Schodki też nie zdały egzaminu, chyba były zbyt strome. Wstawiłam po narożnym domku w stykających się rogach obu kuwet tworząc taki podest i na to wycięty kawałek dry beda, żeby łapki nie wpadały w szczeliny. Funkcjonowało bardzo dobrze, czasem jako łącznik, czasem jako półka.
Awatar użytkownika
Brunka
Kontakt:

Akurat jak domek był to Buba też na niego nie wchodziła, więc nie wiem czy z tym pomysłem tez się uda, ale spróbuje, dzięki!
piju

Post autor: piju »

Poczekaj... Zapewniam, ze nauczy sie wedrowac miedzy jedna, a druga kuweta szybciej niz sie spodziewasz ;)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

No nie wiem, moja Fionka nigdy nie nauczyła się jak wyjść z klatki po podeście (Balbi nie ma z tym problemu), sama nigdy nie wyszła ani nie weszła po nim do klatki, choć bardzo chciała. Nie wiem może się czegoś boi? Może to zależy od charakteru świnki :idontknow:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Brzeszczotem wycinałam. Ale podobno da się też rozgrzanym nożem.
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Wyczytałam wszystko od początku. Masz pięknościowe stadko. Buba jest cudowna. Z kuwetami powinna załapać jak zobaczy inne prosie biegające. Jak nie, nóż gorący da radę, tylko plastik strasznie śmierdzi.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”