Ekstra tekstMara pisze:Wszelkie wątpliwości i strach idą w niepamięć, gdy pojawia się ONA - pełna micha!Ech, żarłoki małe...
Wujas Funio i Maluchy - Funiek, Zefir i Trufel, Bysio[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Funiek i Bysio
-
Mara
To po prostu motto życiowe każdego świniaka.Maja1983 pisze:Ekstra tekstrozwalił mnie normalnie
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2014, 16:48 przez Mara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zaffiro
Jak tak patrze na te moje łasuchy to wychodzę z założenia, że masz w 100% racje 
-
Mara
Po dziesiątkach prób, godzinach sklejania, podstawiania, kręcenia, po zszokowanych spojrzeniach domowników, pytających "dlaczego filmujesz ogórki!?", wylanym pocie i łzach, powstał w końcu film z udziałem moich małych (wielkich) aktorów...
(Całe szczęście, że można płacić im w ogórkach...)
https://www.youtube.com/watch?v=_2vnS0K ... e=youtu.be
I dopiero na nim doskonale widać różnicę temperamentów chłopaków, której nie oddadzą żadne zdjęcia.
(Całe szczęście, że można płacić im w ogórkach...)
https://www.youtube.com/watch?v=_2vnS0K ... e=youtu.be
I dopiero na nim doskonale widać różnicę temperamentów chłopaków, której nie oddadzą żadne zdjęcia.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
And the Oscar goes to... 
Zgarniecie cały zestaw - dla pierwszo- i drugoplanowych aktorów, i oczywiście za reżyserię <czy-tu-jest-jakiś-emot-robiący-brawo-?>
Zgarniecie cały zestaw - dla pierwszo- i drugoplanowych aktorów, i oczywiście za reżyserię <czy-tu-jest-jakiś-emot-robiący-brawo-?>
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Mara
Dziękuję, w imieniu całej ekipy filmowej!joaś pisze:And the Oscar goes to...
-
Mara
Raz jeszcze dziękuję!
Ech, tak teraz patrzę na te moje świniaki i słów mi brakuje...
W klatce jest tyle wygodnych miejsc do leżenia. Jest domek z kocykiem w środku, jest hamaczek, tunelik... Nawet mata jest miękka! Gdzie wylegują się prosiaki? Bysio leży na dachu domku, a Funiek - w kuwetce z drewnianym żwirkiem! 
Ech, tak teraz patrzę na te moje świniaki i słów mi brakuje...
-
Zaffiro
Skąd ja to znam
do kuwetki można wyciąć kawałek maty i położyć na żwirku