Ogryzek - świnkowy maluch (Łódź)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

bidermanKa

Re: Ogryzek - świnkowy maluch (Łódź)

Post autor: bidermanKa »

Olam, na pewno chcesz tego naszego malucha?
Jeśli tak, to możemy zacząć szukanie transportu.
axxk

Post autor: axxk »

trzymamy kciuki za szybki transport, teraz jest dużo blizej i trasa lepsza wiec mam nadzieję, że szybciej pójdzie niż przy Bialku :fingerscrossed:
olam

Post autor: olam »

Eh ja też noi łączenie mnie czeka ponownie :fingerscrossed: ale w sumie wiem już kto się zajmie małym Apik 8-) axxk dziś kąpałam Apika bo ma łupież i nizoralem go wziełam ja sięgam do domku z kartonu a tam Rubin przytulony jak gołąbek do niego no tego sie nie spodziewałam :shock:
bidermanKa

Jeszcze jedno pytanie. Czy twój piesek widział kiedyś takiego malucha? To właściwie pytanie od moich dzieci, które martwią się, jak zareaguje twój nieduży piesek (jak ma na imię?) na taką małą świnkę.
olam

Świnka pies ma na imię Świnka :102: Widział są zdjęcia na forum chyba 1 małego gizma a Gizma z psem też gdzieś mam ale nie wiem gdzie .... Miałam kiedyś szczury ( też od małego ) i nawet koty nie reagowały Świnka Świnką nic nie robi broń Boże Koty tymbardziej ...
bidermanKa

Twój pies to też Świnka? To masz bardzo świnkową ekipę.
Mam jeszcze pytanie w innej sprawie. Powiedziałam jednej znajomej, że jest na forum świnka samczyk do adopcji solo. Wczoraj go gdzieś na forum widziałam, ale przez chwilę. Chyba miał na imię Kubuś, ale nie jestem pewna. Był z jakimiś samcami, ale je atakuje, za to bardzo lubi ludzi. Dlatego ma iść do adopcji sam. Kojarzycie może który to prosiak? Bo nie mogę go znaleźć.
Karenik

Post autor: Karenik »

Prosiak został w swoim domu, adopcja nieaktualna.
bidermanKa

Znalazłam! To Elvis i chyba jeszcze jest do adopcji.
olam

Tak świnkobzika mam po całości :D
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=1873 Elvis jest solo fakt
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”