Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Co nowego u Pieszczocha :)

Post autor: Zaffiro »

Teść na pewno coś wymyśli żeby zaimponować trochę swojej przyszłej synowej :D :buzki:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oby! Pieszczoch na pewno się ucieszy ze świeżego powietrza :) Tak zawsze niucha pod oknem...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Myślałam, że z klatką jedziecie :szczerbaty: Tak na szybko to można wbić 4 kołki w ziemię, rozwinąć siatkę i przywiązać do kołków ;)
Obrazek
Assia_B

To całkiem niegłupi pomysł :szczerbaty: Dzięki!
Majka745

Post autor: Majka745 »

Pieszczoch, naprawdę wygląda jak taki pieszczoch :love: Charakterek też ma taki? A w ogóle ładnie wychodzi na zdjęciach :photo: przynajmniej pyszczek pokazuje, bo moim chłopcom ciężko pyszczki sfotografować.
A co do poprzednich właścicieli, to naprawdę... :sadness: nie rozumiem jak można być tak nie odpowiedzialnym, a rodzice jak dziecko...
Pozdro dla Pieszczocha :buzki:
Assia_B

Tak, Pieszczoch jest jak najbardziej typowym pieszczochem :) Lubi jak się go głaszcze i zwraca na niego uwagę :)

Co do pierwszych właścicieli to już się nie wypowiadam, bo to brak słów...
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ważne, że teraz już ma dobrze :buzki:
Assia_B

U Pieszczocha szykują się duże zmiany :) Właśnie zaczęliśmy budowę jego nowego domku, nie będzie już mieszkał w standardowej klatce, tylko takiej zrobionej przez nas i mam nadzieję, że będzie mu się podobać. Przede wszystkim domek będzie większy od klatki Pieszczocha i ładniejszy, mam nadzieję, ale to już akurat plus dla nas, bo w naszym niedużym pokoju gościnnym klatka średnio się prezentuje. Póki co mamy kuwetę zrobioną z polipropylenu, którą, jak mi się wydaje, Pieszczoch dziś zaakceptował :)

Obrazek

Obrazek

Z innych nowości kupiliśmy dzisiaj aparat fotograficzny, mój pierwszy prywatny aparat. Wcześniej zdjęcia robiłam telefonem albo pożyczonym aparatem od rodziców, który ma już parę lat... Szkoda tylko, że kupiliśmy go po zakończeniu konkursu na zdjęcie do kalendarza :nono:

No to kilka pierwszych zdjęć aparaciku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Śliczny proś :love: .
Jestem ciekawa czy był już na wypasie, bo mieliście takie plany :think:
Assia_B

Taaak :) I bardzo mu się podobało na trawce :) Trzy dni jak byliśmy to wychodził na podwórko i siedział z nami... Przyszły teść miał taką dużą plastikową skrzynkę, z której zrobiliśmy zagródkę, skrzynka była z otworkami więc widział nas, a my jego, a przy okazji nic mu nie groziło :) Ale niestety nie mam zdjęć na trawce :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”