Poznańskie świniory - koniec pewnego rozdziału.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Major, Olesia, Gryzelda, malutka Amiga za TM
A nozki gdzie ma ta swinka? tylko stopy? Chce zobaczyc ta swinke na fotce
no chyba aż tak źle z Olesią nie jest, jak na tym szkicu
Po przeprowadzce na biurko, do klatki zaczęło docierać jesienne słoneczko:
Po dzisiejszej kontroli postanowiłyśmy Olesię przetrzymać jeszcze jakiś czas na Rodi Care Pregno, gdyż cysta nie rośnie, a sama zainteresowana czuje się nadzwyczaj dobrze.
U Gryzeldy guzek urósł, ponadto pojawiły się nowe w jamie brzusznej - prawdopodobnie w macicy i drogach rodnych. Nie ma na co czekać; za 2 tygodnie jesteśmy umówieni na sterylizację + usunięcie guza sutka. Widzę, że samopoczucie Gryzeldy się pogarsza z czasem - już teraz większość dnia spędza w norce, nie interesują jej odgłosy domowe, po wyjęciu z norki szybko marznie; na szczęście wciąż pędzi do jedzenia jak głupia, a to już nas cieszy .
Boję się straszliwie, że coś pójdzie nie tak... Nie miałam jeszcze tak chudziutkiej świnki i nie wiem, jak zniesie tak inwazyjny zabieg, jak przetrzyma narkozę... Ale musimy być dobrej myśli
Po dzisiejszej kontroli postanowiłyśmy Olesię przetrzymać jeszcze jakiś czas na Rodi Care Pregno, gdyż cysta nie rośnie, a sama zainteresowana czuje się nadzwyczaj dobrze.
U Gryzeldy guzek urósł, ponadto pojawiły się nowe w jamie brzusznej - prawdopodobnie w macicy i drogach rodnych. Nie ma na co czekać; za 2 tygodnie jesteśmy umówieni na sterylizację + usunięcie guza sutka. Widzę, że samopoczucie Gryzeldy się pogarsza z czasem - już teraz większość dnia spędza w norce, nie interesują jej odgłosy domowe, po wyjęciu z norki szybko marznie; na szczęście wciąż pędzi do jedzenia jak głupia, a to już nas cieszy .
Boję się straszliwie, że coś pójdzie nie tak... Nie miałam jeszcze tak chudziutkiej świnki i nie wiem, jak zniesie tak inwazyjny zabieg, jak przetrzyma narkozę... Ale musimy być dobrej myśli
Własnie spojrzałam, że miałam wrzucić fotki ze ślubu, a nie wrzuciłam
Żeby nie zaburzać chronologii postów, edytowałam ten z sierpnia --> TUTAJ
Oglądajta, więcej świniów już wkrótce
Żeby nie zaburzać chronologii postów, edytowałam ten z sierpnia --> TUTAJ
Oglądajta, więcej świniów już wkrótce
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Olesia cudnie wyszła na tych fotkach , wrzuć zdjęcia reszty stadka
Re: Major, Olesia, Gryzelda
Gryzia właśnie niemrawo dochodzi do siebie po sterylizacji. Dobrze, że się na to zdecydowałam - macica powiększona (zbliżona wielkością do macicy sporego królika!), przekrwiona, wypełniona krwisto-ropną treścią, na obu jajnikach cysty. Od macicy odchodził duży, uszypułowany lity guz - poszedł do dalszych badań histopatologicznych.
Przy okazji Pani dr Lisiecka usunęła guz okolicy sutka razem z sutkiem oraz kaszaka z poopki.
Trzymajcie kciuki, bo malutka jest pozszywana w trzech miejcach (i pokłuta od wenflonu na obu nóżkach) i na razie niezbyt interesuje się czymkolwiek...
Przy okazji Pani dr Lisiecka usunęła guz okolicy sutka razem z sutkiem oraz kaszaka z poopki.
Trzymajcie kciuki, bo malutka jest pozszywana w trzech miejcach (i pokłuta od wenflonu na obu nóżkach) i na razie niezbyt interesuje się czymkolwiek...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo mocne !
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ojej malutka Jedz i nabieraj sił
Trzymam mocno kciuki, żebyśmy się jeszcze spotkały w takim samym składzie
Dokarmiasz ją?
Trzymam mocno kciuki, żebyśmy się jeszcze spotkały w takim samym składzie
Dokarmiasz ją?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Biedna mała , mnóstwo kciuków