bo niezmiernie pragniemy uroczej dziewczynki dla przyszłej naszej lokatorki. Jeśli tylko trafiłaby się babeczka (najlepiej w kolorach czerni i bieli albo potargana ale nie jestesmy wybredni) to przyjmiemy ją do siebie z otwartymi ramionami
Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]
Moderator: pastuszek
-
mamajasia30
Re: Zira(Katowice) wstępna rezerwacja:)
Witam grzecznie i chciałabym spytać czy można zapisać się na listę oczekujących na maluszki
bo niezmiernie pragniemy uroczej dziewczynki dla przyszłej naszej lokatorki. Jeśli tylko trafiłaby się babeczka (najlepiej w kolorach czerni i bieli albo potargana ale nie jestesmy wybredni) to przyjmiemy ją do siebie z otwartymi ramionami
-
Tysia
Oczywiście, będę pamiętać.mamajasia30 pisze:Witam grzecznie i chciałabym spytać czy można zapisać się na listę oczekujących na maluszki![]()
Cynthia, aż 3?
-
Tysia
Zira wczoraj chciała napisać pozdrowienia i żebyście trzymali za nią kciuki, bo to już 52 dzień, jak jest u mnie. Waga dalej idzie w górę.

-
twojawiernafanka
My też ją pozdrawiamy
I trzymamy kciuki

I trzymamy kciuki
-
Tysia
No właśnie nic.. 58dzień u mnie, więc już by mogła. Je, śpi, czasem coś wymusi, trochę płochliwa się zrobiła. 995g miała jak ważyłam, teraz nie wiem ile. Ja już oczywiście czarne wizje mam..
-
meadow
No ja się Tobie wcale nie dziwię, że masz czarne wizje po tym, co przeszłaś z Milką.
Zira ma jednak jeszcze trochę czasu na rozpakowanie, więc spokojnie
Będzie dobrze 
Zira ma jednak jeszcze trochę czasu na rozpakowanie, więc spokojnie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Tysia, ale ona tak może nawet jeszcze z 2 tygodnie... No 72 dni trwa ciąża, przecież mogła być zaciążona ze dwa trzy dni przed odbiorem. Jak na nią patrzysz brzuch jej chodzi?
-
Tysia
Nie patrzę, bo mnie ostatnio obcykała za to
Głównie w chałupie siedzi, jedzenie też tam wynosi. Jakoś stwierdzam, że mnie wszystkie świnie nie lubią