Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
mamajasia30

Re: Zira(Katowice) wstępna rezerwacja:)

Post autor: mamajasia30 »

Witam grzecznie i chciałabym spytać czy można zapisać się na listę oczekujących na maluszki :love:
bo niezmiernie pragniemy uroczej dziewczynki dla przyszłej naszej lokatorki. Jeśli tylko trafiłaby się babeczka (najlepiej w kolorach czerni i bieli albo potargana ale nie jestesmy wybredni) to przyjmiemy ją do siebie z otwartymi ramionami :jupi:
Tysia

Post autor: Tysia »

mamajasia30 pisze:Witam grzecznie i chciałabym spytać czy można zapisać się na listę oczekujących na maluszki :love:
bo niezmiernie pragniemy uroczej dziewczynki dla przyszłej naszej lokatorki. Jeśli tylko trafiłaby się babeczka (najlepiej w kolorach czerni i bieli albo potargana ale nie jestesmy wybredni) to przyjmiemy ją do siebie z otwartymi ramionami :jupi:
Oczywiście, będę pamiętać.
Cynthia, aż 3? :o Jakoś nie umiem sobie wyobrazić, jak tam miałyby się pomieścić.
Karenik

Post autor: Karenik »

21 stycznia 2 :) w moje urodziny :D
Tysia

Zira wczoraj chciała napisać pozdrowienia i żebyście trzymali za nią kciuki, bo to już 52 dzień, jak jest u mnie. Waga dalej idzie w górę.
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

My też ją pozdrawiamy :D
I trzymamy kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed:
meadow

Post autor: meadow »

Co u ślicznotki? ;)
Tysia

No właśnie nic.. 58dzień u mnie, więc już by mogła. Je, śpi, czasem coś wymusi, trochę płochliwa się zrobiła. 995g miała jak ważyłam, teraz nie wiem ile. Ja już oczywiście czarne wizje mam..
meadow

Post autor: meadow »

No ja się Tobie wcale nie dziwię, że masz czarne wizje po tym, co przeszłaś z Milką.
Zira ma jednak jeszcze trochę czasu na rozpakowanie, więc spokojnie :pocieszacz: Będzie dobrze ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Tysia, ale ona tak może nawet jeszcze z 2 tygodnie... No 72 dni trwa ciąża, przecież mogła być zaciążona ze dwa trzy dni przed odbiorem. Jak na nią patrzysz brzuch jej chodzi?
Tysia

Nie patrzę, bo mnie ostatnio obcykała za to :| Głównie w chałupie siedzi, jedzenie też tam wynosi. Jakoś stwierdzam, że mnie wszystkie świnie nie lubią 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”