Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
patrynia99

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: patrynia99 »

U mnie Speedy nadal jest o mnie zazdrosny, tak jak twój Pieszczoch...(teraz to nawet Ori jest zazdrosny jak biorę Speedyego na ręce) Ale myślę że to normalne, bo długo Pieszczoch był sam i wszystkie smakołyki i pieszczochy przypadały tylko mu... :lol: I bardzo się z chłopakami cieszymy że Pieszczoch i Alvin są razem i się dogadują... :yahoo:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja też ostatnio kupowałam transporter żeby świnki miały swój, a królik swój :D
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Eh... Wchodzę tu i myślę sobie, że wstawię zdjęcia z pysznej sałatkowej wyżerki, ale najpierw sprawdzę co u Gucia... Nie mogę w to uwierzyć, tak wielką miałam nadzieję, że wygra tą walkę... Wszyscy tak trzymali kciuki... Nie sądziłam, że można płakać po zwierzaku, którego na oczy się nie widziało... Nigdy go nie spotkałam, ale od dawna byłam z nim przez forum...

:swieca: :swieca: :swieca:

Zdjęcia i tak wstawię... Ale chwilowo przestały być dla mnie tak ważne...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobranoc!
Zaffiro

Dla Gucia :swieca:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Widząc świeczki w Twoim wątku przestraszyłam się, że coś się stało któremuś z chłopaków...
Guciowi chyba każdy kibicował i trzymał za niego kciuki :sadness:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Jak on ładnie rośnie, Alvinek...
Tak, Guciosławowi kibicowali wszyscy :sadness:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Gucio mial w sobie to "coś"...

Jak fajnie patrzeć, jak sobie chlopcy razem jedzą i mieszkają. Wszystkie dzieci Elzy takie zgodne.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Assia_B

@martuś: na szczęście nic takiego nie miało miejsca... moje chłopaki są w sile wieku, a Alvin to w sumie na początku swojego życia, więc mam ogromną nadzieję, że spędzimy parę latek razem!

@Cynthia: rośnie Alvinek, rośnie, ale nadal przy moim grubasku jest malusi. W ogóle, jak Pieszczoch był chory i schudł to wszyscy mówili, że przecież nie widać, że nadal jest dużą świnką, dopiero ostatnio jak rodzinka wpadła i spojrzała na Pieszczocha po chorobie, to stwierdzili, że faktycznie był chudy... ale te czasy już za nami :)

@porcella: też się cieszę, że razem sobie jedzą :) Dziś znów dostali sałatkę po śniadanku i grzecznie się podzielili: Alvin wyjadł papryke, a Pieszczoch pomidora :P Ogórek zjedli wspólnie, ale obyło się bez zgrzytów.

Dziś Święto Zmarłych... Niedawno zmarła moja ciocia, miała 36 lat... Zawsze byłyśmy na "Ty", ze względu na dość małą różnicę wieku, czytałyśmy podobne książki, lubiłyśmy zwierzęta... Ciocia "osierociła" swojego ukochanego kota... Nadal nie mogę uwierzyć w to, że muszę pojechać zapalić znicz na Jej grobie, bo już nie ma Jej wśród nas... Najgorsze jest to, ze nie wiadomo co się stało.. Nie chorowała, a sekcja nic specjalnego nie wykazała.. Tęsknię... :swieca:

Mam też znicz dla moich zwierzaków... Migotko, Fabisiu, Klopsiku... Nie ma Was już wiele lat, a ja nadal tęsknię... :swieca:
Zaffiro

:swieca: :swieca: :swieca: :swieca: :swieca:
Assia_B

Zauważyłam, że wg Alvina wszystko co Pieszczocha jest lepsze :D Zostawia swój kawałek ogórka, jabłka itd, zabiera Pieszczochowi i ucieka w drugi kąt :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”