Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: Assia_B »

Zapomniałam napisać, że Pieszczoś wazył wczoraj 1020 gram, a maluch 540 :D Rośnie Alvinek, a Pieszczoś wraca do normy :)
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Jak po powrocie z pracy?
Porządek jest?
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A już siedzą razem w klatce cały czas?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

@Porcella - Wróciłam z pracy, a świnie w ciszy i w spokoju wylegują się w klatce :) A ja się cały dzień stresowałam :) Chyba nawiązali nić porozumienia.

@Dzima - dzisiaj pierwszy raz zostawiłam ich samych w domu w jednej klatce, trochę się bałam, ale pomyślałam, że jak siedzą razem parę dni w dzień i w nocy i nic się nie dzieje, to może już będzie po prostu dobrze :)

Teraz chłopaki wciągają kolacje, a po powrocie z pracy było kwik kwik, byliśmy grzeczni, kwik kwik, gdzie ogór? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Oj jakiego ja miałam stresa jak poszałm na 12 godzin- dwa dnie po przyjeździe Jasi. Myslałam, że umrę w tej robocie. A w domu spokój był . w miarę. Jaśka parę sznytków na dupalu miała, ale to jej wina, bo zaczepialska jest :lol:
a Twoi panowie to wypisz wymaluj piekny duecik - cudnie się dopasowali :jupi:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Foggy

Post autor: Foggy »

No proszę, jakie aniołki. :szczerbaty: Może majstrują coś większego razem, co to by za nudno nie było ;)
patrynia99

Post autor: patrynia99 »

Co tam u chłopaczków...?? :D
Assia_B

Pieszczoś nadal zazdrosny.. Wczoraj wzięłam Alvina na ręce i zaczęło się strzelanie zębami przez Pieszczocha... Ale jak są razem w klatce to się jakoś dogadują :)

Wczoraj obierałam jabłko i zanim skończyłam to Alvin miał miske z obierkami na sobie :P Chciał wyjąć coś ze srodka a miska zrobiła psikusa. Słodkie są te moje chłopaki...

Kupiłam im wczoraj sianko.. W stacjonarnym sklepie zoologicznym... Masakra to samo siano, które zamawiam w zooplusie w sklepie kosztuje 9 złotych więcej... Eh..
Awatar użytkownika
joaś
Kontakt:

Post autor: joaś »

A to Pieszczoch zazdrośnik! Pewnie mu przejdzie, ale wiesz - jak się ma najlepszą Dużą na świecie, to nie jest łatwo się nią podzielić... Dobrze, że Szanowny Narzeczony nie robi scen ;)
Sianko - moi chłopcy BARDZO polecają zakupy u pana Roberta. Kupiłam ostatnio 5 kg i jest szał. Cenowy również :)
Assia_B

joaś pisze:A to Pieszczoch zazdrośnik! Pewnie mu przejdzie, ale wiesz - jak się ma najlepszą Dużą na świecie, to nie jest łatwo się nią podzielić... Dobrze, że Szanowny Narzeczony nie robi scen ;)
Sianko - moi chłopcy BARDZO polecają zakupy u pana Roberta. Kupiłam ostatnio 5 kg i jest szał. Cenowy również :)
:redface: Czy ja wiem czy najlepszą.. Staram się jak mogę, żeby świnki były szczęśliwe!

Co do sianka to mam sprawdzone w zooplusie i zawsze je zamawiam tylko się skończyło chwile przed nowym zamówieniem :(

Zamówiłam transporter!!! Świnki będą mogły bezpiecznie na święta pojechać w grudniu :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”