Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
joasior

Re: Zuzia, Myszka , Chantal i Jasiuni już nie ma

Post autor: joasior »

Bardzo mi przykro :( To straszny wypadek ale nie możesz się obwiniać. Nie byłaś w stanie tego przewidzieć. :pocieszacz:
:candle: :candle:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Z całego serca Wam dziękuję, za wpisy tu, na pw, smsy. Dzięki takiemu wsparciu nie oszalałam i staram się jakoś trzymać. Musze wrócic do rzeczywistości, bo dziś idę do pracy. Wczoraj wezwałam montera i zdemontował mi całe pietro w klatce- teraz mi niepotrzebne, zostały dwie, a tylko przypominałyby mi golaski moje kochane, bo one tam biegały, zwłaszcza Jasia, wchodził na górę i patrzyła na mnie...
teraz tak wyglada, mogłam to wczesniej zrobić, ale czasu nie cofnę...( a te domki wyrzuciłam, nigdy nie kupujcie czegoś takiego z jednym, małym wejściem- nawet z polaru)

Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
asiek1000

Post autor: asiek1000 »

Jolu ciągle myślę o Tobie :cry: małymi krokami do przodu... trzymaj się kochana :pocieszacz:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Kochana to przestroga dla nas wszystkich.
Czy ta norka to była ta szara z różowym obszyciem ?
Trzymaj się i pamiętaj że wypadki się zdarzają , każda z nas ma takie domki i przypuszczam że żadnej do głowy nie przyszło że coś takiego może się zdarzyć. Jesteś najwspanialszą świńską mamusią ! pamiętaj o tym :!: :pocieszacz:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Natasza pisze:Kochana to przestroga dla nas wszystkich.
Czy ta norka to była ta szara z różowym obszyciem ?
Trzymaj się i pamiętaj że wypadki się zdarzają , każda z nas ma takie domki i przypuszczam że żadnej do głowy nie przyszło że coś takiego może się zdarzyć. Jesteś najwspanialszą świńską mamusią ! pamiętaj o tym :!: :pocieszacz:
to domek taki

Obrazek

moje gołe słoneczka kochały je- miały każda swój, Nie wiem czemu wlazły do jednego, nie chce już o tym mysleć, ale nie kupujcie podobnych. Norki, kapcie, to co innego, z tego wyjśc nie mogły i umarły moje maleństwa :sadness: :candle:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

straszna tragedia :( wszyscy co mamy łyse śfinki staramy się, by miały jak najwygodniej, jak najcieplej w te gołe dupki, a tu taki dramat :( okropny wypadek, nic więcej nie można napisać, kto by wpadł, że tak się może wydarzyć :(
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Tez kiedys chcialam kupic ten domek. Kazdy kto ma podobny powinien go czyms przypiac albo powiesic, bo wiem, ze swiniaczki kochaja takie domki.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Dokładanie ANYA przypiąc czymś żeby nie było szans na wywrócenie. Trzymaj się Jolciu !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
śliwka

Post autor: śliwka »

Jola trzymaj się to na pewno dla Ciebie straszny wstrząs. Może jeszcze za wcześnie ale maże dasz ciepły domek i miłość jeszcze jakiejś śwince?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

W życiu bym nie pomyślała, że takie domki mogą być niebezpieczne...Nawet sobie nie wyobrażam jaką pustkę teraz czujesz :sadness: Ale pamiętaj, że to nie Twoja wina :pocieszacz: Zuzia i Myszka bardzo Cię potrzebują i musisz być silna :pocieszacz:
Trzymaj się dzielnie - całe forum jest z Tobą :buzki:
PS wiem, że to za wcześnie ale nie myślałaś o Moreli i Morganie?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”