Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Śmieszny kudłaczek Szczęśliwej podróży
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Masz szczęście gościć takiego kudłacza
A jak tam twoja ekipa?
A jak tam twoja ekipa?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
W lipcu Diego skończył 5 lat. Niestety były to pojedyncze urodziny, bo jego brat Król Julian odszedł w marcu.
A oto urodzinowy torcik:
i nasz słodki jubilat:
i goście:
Uczta w stylu rzymskim
A oto urodzinowy torcik:
i nasz słodki jubilat:
i goście:
Uczta w stylu rzymskim
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wspaniała uczta! Tak to mogą codziennie świętować
Robi się senior Diego
Robi się senior Diego
Pyrka
Dużo najzieleńszego i długich długich latek dla Diego!!!
Goście są super!! czy nie mówiłam Ci już przypadkiem, ze kiedyś Ci tych Dwóch Puchatych Panów ukradnę??? Są cudowni WSZYSCY!!!
Goście są super!! czy nie mówiłam Ci już przypadkiem, ze kiedyś Ci tych Dwóch Puchatych Panów ukradnę??? Są cudowni WSZYSCY!!!
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
To prawda, ale taki bardzo żwawy jeszcze . To on najgłośniej krzyczy, jak świnki-dziewczynki mają wybieg, a pogonić Pralinka tez potrafi.Dzima pisze:
Robi się senior Diego
I bardzo dziękuje za życzenia, a mnie ochrzania po kawiemu, ze dopiero po pół roku zamieściłam zdjęcia.
A wtedy może się okazać, że ja w tym samym czasie [size=85]przywłaszczyłam[/size] sobie Twoją Owieczkędominika45 pisze:czy nie mówiłam Ci już przypadkiem, ze kiedyś Ci tych Dwóch Puchatych Panów ukradnę???
Wszystkiego najlepszego dla jubilata. To już poważny wiek
e niemożliwe Ty? nie dasz rady.. Ona jest zbyt głośna..Pulpecja pisze: A wtedy może się okazać, że ja w tym samym czasie [size=85]przywłaszczyłam[/size] sobie Twoją Owieczkę
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
No dokopałam się do mojego wątku. A już się bałam, że mógł być usunięty. Nie wiem, jak inni to robią, że mają czas na pisanie (a często mają więcej kawii), bo ja przy 8 sztukach, to ledwie ogarniam im klatki, a bywanie na caviarnii ograniczam do czytania. Na pisanie nie starcza już doby .
Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy i stan mojego stada nie zmniejszy się. Tego życzę też w nowym roku Wam wszystkim!
Odkąd mam tyle samo tymczasków co moich świnek, jakoś tym ostatnim nie robię zdjęć . Przypadek?
Ostatnie zdjęcia moich panów robione były latem na trawie. Postanowienie na nowy rok: robić też zdjęcia swoim świnkom.
O, przepraszam. Okazało się że w telefonie mam trzy zdjęcia Totoro.
Totoro zimowo:
Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy i stan mojego stada nie zmniejszy się. Tego życzę też w nowym roku Wam wszystkim!
Odkąd mam tyle samo tymczasków co moich świnek, jakoś tym ostatnim nie robię zdjęć . Przypadek?
Ostatnie zdjęcia moich panów robione były latem na trawie. Postanowienie na nowy rok: robić też zdjęcia swoim świnkom.
O, przepraszam. Okazało się że w telefonie mam trzy zdjęcia Totoro.
Totoro zimowo: