ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
Re: ★królewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik
akurat te dwie panny, są na TDT i w czwartek ruszają w świat prawdopodobnie 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Miękka buła? A on stracił zapał do amorów
Wykastrowany jednym zdaniem 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
W kąpieli wraz z brudem spłynęła jego męskośćCynthia pisze:Wykastrowany jednym zdaniem

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

zimnego prysznica nie mogłam mu sprawić, ale ciepła kąpiel
ej, ale serio jest cisza i spokój, miłości może jakieś nie ma, ale szacunek i tolerancja na pewno. Brunka jest jeszcze bardziej napuszona

ej, ale serio jest cisza i spokój, miłości może jakieś nie ma, ale szacunek i tolerancja na pewno. Brunka jest jeszcze bardziej napuszona

A to możliwe? Najbardziej napuszony ma tył!odeta89 pisze:Brunka jest jeszcze bardziej napuszona

tył? musisz dokładnie zobaczyć środek 

Re: ஜkrólewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik
O ile dobrze widziałam- bioderka ma wypasione, wyfutrzone, wytargane- no baba jednym słowem! 

Zmiana w opisie piękna... Brunia na pierwszym miejscu jak przystało na damę
Ale rzeczywiście z tym giermkiem to przesadziłaś
Mikrus nie był zły, czy mu jeszcze nie pokazywałaś?
Ale ja tak sobie czytam i myślę... za jaką karę ona te prośki do kąpieli zagoniła, a tu proszę, dzięki kąpieli wyszła cała prawda o charakterze każdego świniołka
Tango... ciś, ciś 

Ale ja tak sobie czytam i myślę... za jaką karę ona te prośki do kąpieli zagoniła, a tu proszę, dzięki kąpieli wyszła cała prawda o charakterze każdego świniołka

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ale masz piękne małżeństwo.. po kąpieli już Tango nie musi udawać, że jest inaczej i zostanie 100% pantoflem 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Byliśmy na przeglądzie z Markiem (bo czasem jakby odksztuszał coś) oraz z Mikrusem (po leczeniu grzybem i ogólnie czy dorasta dobrze). Oczywiście sprawa się rypła. Marek miał robione oczyszczanie kupra, bo się zaślimaczył i do obserwacji tyłek jest (wczoraj i dziś wszystko okej) więc to może czysty przypadek (z zadka drka wyciągnęła trochę futra i jakieś siano na zakręcie).
Mikrus niestety ma przerośnięte trzonowce dolne po prawej stronie. Rosną kolce do języka (dobrze i niedobrze). Dostaliśmy Trovet, ale Mikrus ma minę "sama sobie jedz takie bobki". Po poradach zakupiłam im jeszcze gryzaki warzywne i gałązki jabłoni. Gryzaki im podeszły, sama stwierdzam, że ładnie pachną. Może spróbujemy jeszcze z suchym chlebem, ale jestem mega przeciwniczką. Za ok 3-4 tyg pójdziemy do kontroli. Futro czyste, co wiedziałam i widziałam, więc dobrze, że coś mnie tknęło wziąć go na wizytę też.
U drki była jeszcze moja jamniczka Figa, mieliśmy pobrać krew na amylazę trzustkową jednak obie strony zapomniały powiedzieć, że musi być na czczo
Pójdziemy w następnym tygodniu, plus Marek na kontrolę zada.
Azulka i MałaMateuszowa już w swoich domach. Piękne dziewczynki gaduły, za którymi już tęsknie.
Zaczęłam stosować Seni plus mata - póki co sprawdza się super. Zmieniam 2x w tygodniu.
W następnym tygodniu, o ile czas pozwoli, spróbujemy zobaczyć jak połączony czteroświń będzie się zachowywał. Nic na siłę.

Mikrus niestety ma przerośnięte trzonowce dolne po prawej stronie. Rosną kolce do języka (dobrze i niedobrze). Dostaliśmy Trovet, ale Mikrus ma minę "sama sobie jedz takie bobki". Po poradach zakupiłam im jeszcze gryzaki warzywne i gałązki jabłoni. Gryzaki im podeszły, sama stwierdzam, że ładnie pachną. Może spróbujemy jeszcze z suchym chlebem, ale jestem mega przeciwniczką. Za ok 3-4 tyg pójdziemy do kontroli. Futro czyste, co wiedziałam i widziałam, więc dobrze, że coś mnie tknęło wziąć go na wizytę też.
U drki była jeszcze moja jamniczka Figa, mieliśmy pobrać krew na amylazę trzustkową jednak obie strony zapomniały powiedzieć, że musi być na czczo

Azulka i MałaMateuszowa już w swoich domach. Piękne dziewczynki gaduły, za którymi już tęsknie.
Zaczęłam stosować Seni plus mata - póki co sprawdza się super. Zmieniam 2x w tygodniu.
W następnym tygodniu, o ile czas pozwoli, spróbujemy zobaczyć jak połączony czteroświń będzie się zachowywał. Nic na siłę.