Mercedes i Morena
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Mili i Nili, Lumi i Hukka, czyli Siostry Alternatywne
Dyni nie lubi, a wszystko, co starte, traci właściwości daniowe z puntu widzenia Mili - po prostu nie chce jeść tartych. Ale np. melon ma w miarę miękki miąższ, więc je z chęcią.
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Jestem zupełnie bez serca - grzebię Mili w ranie łyżeczką do dłubania od dr Kasi, przemywam dwa razy dziennie gentamycyną i jeszcze jakimś innym odkażająco-przeciwzapalnym płynem, daję zastrzyki, macam tam, gdzie boli, pędzluję paszczę i w ogóle okropna jestem, ale Mili czuje się coraz lepiej!!!
I przypomniałam sobie, że chyba nie dzieliłam się tu z nikim niemieckim wykręconym kanałem na YT, moim ulubionym o świnkach:
https://www.youtube.com/user/ProfessorKaboom/videos
I przypomniałam sobie, że chyba nie dzieliłam się tu z nikim niemieckim wykręconym kanałem na YT, moim ulubionym o świnkach:
https://www.youtube.com/user/ProfessorKaboom/videos
Czarna Kluska i Morena
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
O matko, trzymam, wszyscy grzebią prosiakom w różnych miejscach strasznymi przedmiotami,( a my dopiero w czwartek jedziemy......)
Świnia dzielna, Duża też, ale oby jak najkrócej........
Świnia dzielna, Duża też, ale oby jak najkrócej........
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jeszcze aloes!
- Natalinka
- Kontakt:
W tym mieszkaniu aloesy się już nie mieszczą - wszystkie musiałam oddać, bo nie miałam ich gdzie hodować. Mam tylko minipółkę na zioła i eksperymenty. Więc się do Cię uśmiecham szeroko i pięknie proszę o kawałek, przy okazji
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Mili uwielbia melony, a najbardziej białe (z Biedronki)
Lepiej jest, coraz mniej ropy, czyli stan zapalny się zmniejsza, insulinówki nie robią takich dziur, tylko ciągle drżę, że złamię, robiąc zastrzyk. Zobaczymy po dzisiejszej wizycie, co dr Kasia powie. Mili musiała nocować w szpitaliku, bo w pracy nawał roboty ciągle - kampanie reklamowe to tragedia - szczególnie kiedy klient w ostatniej chwili zmienia założenia kampanii od miesięcy wypracowywane!
A jeszcze: Wchodzę wczoraj wieczorem do MV, żeby zostawić Mili na dziś na czyszczenie rany, a w szpitaliku same szczurki! Dr Ola mówi, że prawo serii, bo prawie wszystkie z guzami przysadkowymi - tak jak w zeszłym miesiącu nasze prosiaki z zapaleniami płuc.
Lepiej jest, coraz mniej ropy, czyli stan zapalny się zmniejsza, insulinówki nie robią takich dziur, tylko ciągle drżę, że złamię, robiąc zastrzyk. Zobaczymy po dzisiejszej wizycie, co dr Kasia powie. Mili musiała nocować w szpitaliku, bo w pracy nawał roboty ciągle - kampanie reklamowe to tragedia - szczególnie kiedy klient w ostatniej chwili zmienia założenia kampanii od miesięcy wypracowywane!
A jeszcze: Wchodzę wczoraj wieczorem do MV, żeby zostawić Mili na dziś na czyszczenie rany, a w szpitaliku same szczurki! Dr Ola mówi, że prawo serii, bo prawie wszystkie z guzami przysadkowymi - tak jak w zeszłym miesiącu nasze prosiaki z zapaleniami płuc.
Czarna Kluska i Morena
Muszę spróbowac z tym melonem
Czy melon jest tuczący? my nie próbowaliśmy ale nasze panny ważą sporo (to jest akurat ok.) ale wolałabym, żeby nie było zbyt dużo bo Izetce to może nie posłużyć (jako, ze starsza Pani) - zresztą Coco przy chorym serduchu raczej tez nie..