Nooo to czekamyCynthia pisze:Właśnie czekam na aparat z prawdziwego zdarzenia - co prawda to sprzęt do pracy, ale myślę, że i foteczki do wąteczków się porobi
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
malina8777
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Trzymam Cię za słowoPanna Fiu Fiu pisze:Zrobię Ci kursCynthia pisze:Może i Twoje potwory się załapią![]()
Zobaczymy czy ja tą lustrzankę w ogóle będę umiała obsługiwać
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Miracle chudnie, Whisper znów chudnie.... Dream przynajmniej nie leci katar z nosa... O już po 2, chyba czas spać, bo przed szóstą pobudka....
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
A jak długo Dream na obecnych lekach ma być, nadal te dziwne zastrzyki robisz? Przy tylu świniach to ja się dziwię, że Ty się w ogóle kładziesz spać...
Dziewczyny nie odchudzać się
Dream 
Dziewczyny nie odchudzać się
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na razie zastrzyki do powrotu Pani dr Iza czyli jeszcze tydzień. Właśnie też się dziwię, a w czwartek przyjeżdża kolejna ekipa 4 kawalerów na krótki pobyt. 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nie mam słów podziwu, ale i z serca życzę, żeby się wszystko wyprostowało. Ja mam jedną dziwnie chorą i ledwo sobie z tym radzę.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dream ma odciski na lewej przedniej łapie, wygląda jak początek podo 
-
lubię
Normalka u przewlekle chorujących, osłabionych świń, przechodzi razem z powracaniem do zdrowia. Tymczasem, póki jest słaba i nieruchawa, to możesz jej smarować czymś ściągającym i regenerującym. Najlepsza byłaby maść z kory dębu i żywokostu, ale chyba nie ma takowej do kupienia, a nie wyobrażam sobie, że w tym sajgonie latasz jeszcze z łopatą, trzesz korzenie, gotujesz wióry i ucierasz mazidła
Z dostępnych wiem, że są żele z korą dębu i jakieś maści żywokostowe, z jakiegoś nieznanego mi powodu opisane jako "na hemoroidy"
Kora dębu jest silnie ściągająca i przeciwzapalna, szybko zmniejsza zaczerwienienie i obrzęk. Żywokost, poza innymi cennymi rzeczami, zawiera sporo alantoiny, co sprzyja szybkiemu gojeniu, łagodzi dolegliwości. W przypadku świeżych, pierwsze jest całkiem bezpieczne, drugie lekko toksyczne, więc trzeba uważać, żeby prosiałka nie zjadła. W gotowych mazidłach masz tyle innych niejadalnych dodatków, że nie ma to znaczenia 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dodaliśmy do monotonnej diety gerberek z gruszki. Ładnie potrafi podnieść wagę, ładnie przechodzi przez pokrzywione zęby, i chyba nawet jej smakuje. Bardzo bym chciała, żeby stał się wtorek, gdy doktor Iza już będzie w lecznicy... Wykąpałam dziś Dreamiątko, bo już tak upaprana była jedzeniem, że wstyd. Dream absorbuje praktycznie całą moją uwagę. Whisper też w nie najlepszej formie. Za to hoteloki i tymczasy czują się świetnie. Tymczasy rozrabiają, a małe chłopaki bawią się w Króla Lwa (fanka widziała, potwierdzi). Fiśka i Tesia siedzą jak myszy pod miotłą, Cwaniak chyba trochę przygnębiony niemożliwością pobiegania po mieszkaniu i zagadania do nieznanych bab. Rudy to ideał świni, je ze strzykawki w klatce
Pioruna nie skomentuję, dziś próbowął dokonać skoku spadochronowego... bez spadochronu. Oszołom i tyle. Do tego histeryk 
Poza tym nie ogarniam świata, jestem wykończona...
Ale najważniejsze, by Dream wróciła do równowagi i by Whisper się poprawiło. I żeby zabieg Flow przebiegł pomyślnie. No i żeby białasy szybko wyszły na prostą po sterylkach. Takie tam małe oczekiwania od życia...
Poza tym nie ogarniam świata, jestem wykończona...
Ale najważniejsze, by Dream wróciła do równowagi i by Whisper się poprawiło. I żeby zabieg Flow przebiegł pomyślnie. No i żeby białasy szybko wyszły na prostą po sterylkach. Takie tam małe oczekiwania od życia...
-
lubię
Mają sporą szansę się spełnić