Zwierzur, to nie komputer Cię wylogowuje, tylko forum...zwierzur pisze:Zżarło mi kolejny post! Podłe bydlę wylogowuje mnie, kiedy chce. Nienawidzę komputera!!!
Sierściuchy i...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Sierściuchy i...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Miałam takiego prosiaka zębatego, więc się nie boję specjalnie, ale respekt - owszem, mieć trzeba 
- zwierzur
- Kontakt:
Z dobrych wieści:
Nareszcie goi się ropień, którego Amiszek zdołał niepostrzeżenie wyhodować sobie na pyszczku pod okiem... Uff... Jeszcze w czwartek na kontrolę i koniec...
Hanys żywiuszczy, jak szczypiorek. Je, pije, śpi i tak w kółko. Główkę niemal prosto trzyma. Może mu to czyszczenie uszu pomogło trochę...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Też tak mam na komputerze. Na komórce nie, ale na kompie wystarczy, że przejdę z jednej kategorii postów na drugą i już jestem wylogowanazwierzur pisze:Dlaczego forum mnie wylogowuje? Nie chce logować? Informuje o przekroczonej liczbie prób logowania? Ktoś wie? To frustrujące dosyć bywa...
- Asita
- Kontakt:
Zwierzur, coś tam, że za dużo użytkowników już czy cóś... Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
- urszula1108
- Kontakt:
Warto spróbować, bo ja korzystałam z tego indeksu witryny z prawej strony.Asita pisze:Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
- zwierzur
- Kontakt:
Ale ja tylko tak... Tak się nauczyłam i lecę schematem. Po prawej niczego nie szukam, a wywala mnie, np. jak chcę wysłać post...Asita pisze:Zwierzur, coś tam, że za dużo użytkowników już czy cóś... Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
- Asita
- Kontakt:
Zwierzur, ja Cię doskonale rozumiem... Czasem przez kilka tygodni się nie loguję, tylko czytam wpisy, bo mnie trafia, jak mi to różowe wyskakuje i każe jakieś matematyczne obliczenia robić.. Sprawdza, czy do podstawówki chodziłam, czy co?
A, jeszcze słyszałam, że ponoć to od czasu rodo się porobiło.
A, jeszcze słyszałam, że ponoć to od czasu rodo się porobiło.
- zwierzur
- Kontakt:
@Asita, już przed RODO wywalało. Co gorsza, nie mogę "się gościć", bo mam świnie na wydaniu... Ludzie listy piszą, odpowiadać muszę, wątki tymczasowe prowadzić...
Gryzelda użarła kolejnego gościa, do krwi... Pirania uszata! Dobrze, że trafiło na królikoluba... Akurat chwaliłam zwierza, że coraz mniej się rzuca na ludzi..., a ta zmora hops i dziab!
Moment to był...
Prosiaki mi pozarastały, jak jaskiniowcy, bo na fryzur ogarnięcie trochę mi brakuje czasu, a nadchodzący tydzień zapowiada się, niczym kielich, pełen po brzegi. Hanysek wciąż pełen werwy. Szamie z apetytem, żłopie jak smok i z lubością przesypia mnóstwo czasu. Amisz wygojony, już strupka nawet nie widać za bardzo. Ostatnio bardzo grzecznie siedział razem z Otoko i czekali zgodnie, aż posprzątam im klatkę. Może małolat dojrzał do łączenia i będę mogła zdjąć dzielącą chłopaków kratkę? Dziewuszki z upodobaniem pyszczą
, a że jest ich spora gromadka, to rejwach robią przy tym niesłychany. Cioteczka Bushi to teraz babcia Bushi, bo obecnie jest najstarsza i chwilami już to po niej widać. Ale ten czas leci! Pamiętam ją malutką, wydaje się, że tak niedawno! Rojno u nas i gwarno, roboty huk, a doba często za krótka...
Ale nie narzekamy. 
Gryzelda użarła kolejnego gościa, do krwi... Pirania uszata! Dobrze, że trafiło na królikoluba... Akurat chwaliłam zwierza, że coraz mniej się rzuca na ludzi..., a ta zmora hops i dziab!
Prosiaki mi pozarastały, jak jaskiniowcy, bo na fryzur ogarnięcie trochę mi brakuje czasu, a nadchodzący tydzień zapowiada się, niczym kielich, pełen po brzegi. Hanysek wciąż pełen werwy. Szamie z apetytem, żłopie jak smok i z lubością przesypia mnóstwo czasu. Amisz wygojony, już strupka nawet nie widać za bardzo. Ostatnio bardzo grzecznie siedział razem z Otoko i czekali zgodnie, aż posprzątam im klatkę. Może małolat dojrzał do łączenia i będę mogła zdjąć dzielącą chłopaków kratkę? Dziewuszki z upodobaniem pyszczą
- urszula1108
- Kontakt: