♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ♥Lola♣Lucy♠Daisy♦Yeti♪

Post autor: Dzima »

I tak z najmniejszego ciapy Diabełka zrobiłyście macho Obrazek :lol:
Pomysł fajny, dziewczyny będą miały przystojnego bodyguarda :szczerbaty: Tylko czy Anya będzie umiała się z nim rozstać? ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

Post autor: ruby »

pytanie czy Tomek sie zgodzi?Powiedzial,ze nie chce wiecej swinek,on je uwielbia i cierpi jak odchodza,ale to nietety typ materialisty, dla niego 4 swinki to duze koszty,chyba ze Diabel bedzie u mnie mieszkal,ale bedzie Ani, i sama se go bedzie leczyla :szczerbaty: :twisted: :mrgreen:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima ale ja przeciez sie z nim nie rozstaje bo zawsze moge go odwiedzac. A pozatym moge go Ruby "pozyczyc" w razie jakis problemow Ruby moze mi go oddac.
Ogolna idea tego wszytskiego jest zeby Diablo nie byl samotny i zeby dziewczyny tez sie troszke rozruszaly.
Ruby musimy o tym pogadac bo jest jeden problem - Twoja klatka. Jezeli nie masz nic przeciwko, ze Diablo bedzie Ci biegal po kuchni to ok. On nie usiedzi w klatce, wiesz jaka powsinoga jest Diabelek, wszedzie go pelno. Jak zamkniesz go z dziewczynami to bedzie je zaczepial i zmuszal do zabawy az dziewczyny beda go mialy dosyc i beda go ganiac, ale jezeli zostawisz klatke otwarta jak masz teraz i nie bedzie Ci przeszkadzalo, ze Diabelek sobie biega to bede zbierala kase na kastracje i wykastruje go przed Lewisem.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Może dziewczyny go przyjmą i wtedy będzie miał rajskie życie :fingerscrossed:
Jak Diabełek jest typem podróżnika to rozrusza dziewczyny, przecież jak facet będzie kuchnię zwiedzał i czekał pod lodówką to dziewczyny nie będą same w klatce siedzieć...powędrują za nim :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

ANYA pisze: Ruby musimy o tym pogadac bo jest jeden problem - Twoja klatka. Jezeli nie masz nic przeciwko, ze Diablo bedzie Ci biegal po kuchni to ok. On nie usiedzi w klatce, wiesz jaka powsinoga jest Diabelek, wszedzie go pelno. Jak zamkniesz go z dziewczynami to bedzie je zaczepial i zmuszal do zabawy az dziewczyny beda go mialy dosyc i beda go ganiac, ale jezeli zostawisz klatke otwarta jak masz teraz i nie bedzie Ci przeszkadzalo, ze Diabelek sobie biega to bede zbierala kase na kastracje i wykastruje go przed Lewisem.
Hehehe jest problem , musisz mi wizyte przedadopcyjna zrobic i sprawdzic czy klatka sie nadaje, wez jakis alkohol ze soba...
a klatka jak pewnie zauwazylam ma 3 wyjscia i zadnego zamykania, nawet nie wiem gdzie sa,zawsze otwarta,moze latac kiedy chce,ale to musimy obgadac u mnie przy tym bialym Jacku Danielsie
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Anya zrób WPA :laugh:
ruby pisze: przy tym bialym Jacku Danielsie
?? Jest taki?
Pyrka
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

:o
Na takie wpa to chętnie bym wpadła Obrazek
Pyrka
ruby

Dzima my z Ania pijamy w dziwnych miejscach hehe, kiedys wypilysmy wielka butle Bacardi Oakheart siedzac w kuchni na podlodze przed klatka dziewczyn, innym razem Ania siedziala zawinieta w koc na koszu na pranie i pilysmy w kiblu,bo sprzatalam, hehehe wiec, wpadaj smialo ja zla kobieta jestem i mi wizyty trzeba powtarzacz. :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Ruby to ja juz sie doczekac nie moge tej WPA ale to nie bedzie w tym tygodniu niestety :(
W czwartek mam kolejne zaliczenie a w weekend sa walentynki i nie ma mnie przez calutki weekend :102: Mam imprezke przez dwa dni. Dzieci maja wolne do czwartku a ja niestety nie. Niesprawiedliwe :sadness:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”