Fakt świetna książkaOlek pisze:
R.Cialdini - Wywieranie wpływu na ludzi
Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Mole książkowe
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Czytałam. Warto.Jack Daniel's pisze:Czytał ktoś już "słynną" książkę Sumlińskiego o naszym (niedługo-już-byłym) prezydencie i jego związkach z WSI?
Czytam "Synonim zła" Ivo Vuco. Jedna z gorszych ostatnimi laty. Męcząca, kiepsko napisana, pełna "prawd objawionych" przemycanych tak, by wyglądała na głęboką. Tymczasem nie jest. Nie polecam.
"Wołanie grobu", Simon Beckett - albo się starzeje i tracę "ten zmysł", albo książka była na tyle dobra, ze do końca nie byłam pewna mordercy. Raczej na jesienne wieczory, niż letnie dni, ale myślę, ze warta polecenia.
A ja czytam "Ciemny Eden". Świetna lektura, choć raczej nie dla tych, co unikają fantastyki.
W ogóle mam całego blogaska o czytanych przeze mnie ksiązkach, ale linka nie dam, bo nie wiem, czy moderacja nie da po łapach.
W ogóle mam całego blogaska o czytanych przeze mnie ksiązkach, ale linka nie dam, bo nie wiem, czy moderacja nie da po łapach.
"Dziewczynka, która za bardzo lubiła zapałki" - książka, która z "boru, co za badziewie" doszła do "musze ją mieć na półce". Jest nappisana bardzo specyficznym, męczącym czytelnika, językiem, ale nie dzieję się tak bez powodu. Przeczytałam ją w jeden wieczór, klnąc pod nosem przez pierwsze 50 stron, a przez kolejne 115 nie mogąc się oderwać.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Czytam trylogię Sienkiewicza
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Czy jest tu ktoś poza mną, kto lubi prozę pana Wiesława Myśliwskiego? Przeczytałam prawie wszystko i jestem bardzo za. Podwójna Nike zasłużona! Najbardziej chyba jednak lubię Kamień na kamieniu.
Ja czytam Widnokrąg. Jeżeli wszystkie jego książki są pisane w ten sposób, tak pozwalają się przenieść w bohatera, to tak, wielbię Myśliwskiego i będę polować na każdą jego książkę.