Świnkowy zawrót głowy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Świnkowy zawrót głowy
Wooo czekam na efekt!
Przebrnęłam przez cały wątek chociaż i tak byłam na bieżąco
Taaa "świnki dla córki"...a teraz wszyscy oszaleli. Jeśli chodzi o świnki, świńskie pokoje, mebelki, zakupy to mało kto jest tutaj normalny, więc dobrze trafiłaś.
Gdyby Pulpecja ci powiedziała, że adoptując Nisse i Helle, zaświnisz się na 4 sztuki, a klatka 120ka będzie dla ciebie mała....to chyba byś ją wyrzuciła z domu przy wpa
Przebrnęłam przez cały wątek chociaż i tak byłam na bieżąco
Taaa "świnki dla córki"...a teraz wszyscy oszaleli. Jeśli chodzi o świnki, świńskie pokoje, mebelki, zakupy to mało kto jest tutaj normalny, więc dobrze trafiłaś.
Gdyby Pulpecja ci powiedziała, że adoptując Nisse i Helle, zaświnisz się na 4 sztuki, a klatka 120ka będzie dla ciebie mała....to chyba byś ją wyrzuciła z domu przy wpa
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Fakt. Męczę Cię na bieżącoDzima pisze: Przebrnęłam przez cały wątek chociaż i tak byłam na bieżąco
Haha. Gdybyś widziała moją minę jak mi powiedziała, że świnki można czasem wypuszczać z klatki, aby sobie pobiegały po pokojuDzima pisze: Gdyby Pulpecja ci powiedziała, że adoptując Nisse i Helle, zaświnisz się na 4 sztuki, a klatka 120ka będzie dla ciebie mała....to chyba byś ją wyrzuciła z domu przy wpa
Gotowe! Świnie zachwycone, a ja razem z nimi. W sumie... to trudno powiedzieć kto bardziej
Mężowi musiałam obiecać, że cały przyszly weekend sadzimy razem rośliny w ogrodzie...
Mężowi musiałam obiecać, że cały przyszly weekend sadzimy razem rośliny w ogrodzie...
Ostatnio zmieniony 12 lis 2018, 19:51 przez Afi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bosko!! Wspaniale to wygląda!
A wskakują na górę czy będzie rampa?
A wskakują na górę czy będzie rampa?
Pyrka
Mają dwa poziomy z różnicą 5 cm, przystawione do siebie, więc z jednego mogą bez trudu przejść na drugi. Na ten niższy wskakiwały w poprzedniej klatce. Teraz jeszcze nie wypróbowały.
Z tego wyższego planowałam rampę albo dodatkowy spocznik. Zobaczymy czy przypomną sobie jak wskakiwać na niższy poziom. Teraz antresola stoi obrócona wejściem w drugą stronę, więc może to być na początku utrudnienie...
Z tego wyższego planowałam rampę albo dodatkowy spocznik. Zobaczymy czy przypomną sobie jak wskakiwać na niższy poziom. Teraz antresola stoi obrócona wejściem w drugą stronę, więc może to być na początku utrudnienie...
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Super! Ale mają teraz królestwo
Nic się nie przejmuj, wszyscy tu mamy zupełnie najnormalniejszego świra na punkcie świr i wszystkiego co się z nimi wiąże
Mnie tam z tym dobrze
Nic się nie przejmuj, wszyscy tu mamy zupełnie najnormalniejszego świra na punkcie świr i wszystkiego co się z nimi wiąże
Mnie tam z tym dobrze
Haha! A czy wy tez ogladacie sobie filmiki swoich swinek na dobranoc?Siula pisze:Super! Ale mają teraz królestwo
Mnie tam z tym dobrze
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ja bardzo często oglądam zdjęcia i filmiki z moimi dziewczynami