Jak wykonać własnoręcznie klatkę ?
Moderator: Pulpecja
Re: Jak wykonać własnoręcznie klatkę ?
Bardzo fajne, duże lokum, tylko zastanawiam się, czy kratki jednak nie będą nieco zbyt niskie - wiem, że moje chłopaki bez problemu by przeskoczyły
twojawiernafanka wyjdzie w praniu. do tej pory jeśli chodzi o Chrumsona to jakoś kicanie mu nie wychodziło.
jeśli jednak nabył by tej umiejętności- lub kolega jegi. wtedy zrobię taki stelaż do środka z listewek na którym osadzę kratki (będzie ok 18cm+24cm).
Czas pokaże. na punkt obserwacyjny tzn wybieg poznawczy musi wystarczyć. Najwyżej będę łapała w locie i wkładała do kojca z powrotem
U jednej samiczki na której miot czekaliśmy URODZIŁY się maluchy. sześcioraczki!
Ciężarna Samiczka Heny z odciskiem małej kośpyrki
i szkrabyyyyy
jeśli jednak nabył by tej umiejętności- lub kolega jegi. wtedy zrobię taki stelaż do środka z listewek na którym osadzę kratki (będzie ok 18cm+24cm).
Czas pokaże. na punkt obserwacyjny tzn wybieg poznawczy musi wystarczyć. Najwyżej będę łapała w locie i wkładała do kojca z powrotem
U jednej samiczki na której miot czekaliśmy URODZIŁY się maluchy. sześcioraczki!
Ciężarna Samiczka Heny z odciskiem małej kośpyrki
i szkrabyyyyy
Ps ta kuweta niebieska jest robocza, na pewno nad nią popracuję.
Nad zaciskami na rogach, właśnie wzmocnieniem wewnętrznym,
ale generalnie polecam TUPLEX
(mają filie w wielu miastach gdzie wysyłają te płyty i można odebrać)
no i marny grosz 17zł za płytę to można się pobawić popróbować itd.
Można zrobić wzmocnienie i pięterko, rampę z grubszej płyty (ta 3 mm fajnie nadaje się na spód, ale myślę że inne kondygnacje to 5mm), bardzo łatwo się gnie i tnie, jest super lekka). Mają kilka kolorów do wyboru. Biały i czarny są jeszcze tańsze. Po zgięciu w samochodzie nie pęka jak mi mama wiozła to się martwiła ale po prostu jak grubszy karton wyprostowałam.
Świetna sprawa.
Polecam
Nad zaciskami na rogach, właśnie wzmocnieniem wewnętrznym,
ale generalnie polecam TUPLEX
(mają filie w wielu miastach gdzie wysyłają te płyty i można odebrać)
no i marny grosz 17zł za płytę to można się pobawić popróbować itd.
Można zrobić wzmocnienie i pięterko, rampę z grubszej płyty (ta 3 mm fajnie nadaje się na spód, ale myślę że inne kondygnacje to 5mm), bardzo łatwo się gnie i tnie, jest super lekka). Mają kilka kolorów do wyboru. Biały i czarny są jeszcze tańsze. Po zgięciu w samochodzie nie pęka jak mi mama wiozła to się martwiła ale po prostu jak grubszy karton wyprostowałam.
Świetna sprawa.
Polecam
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Na razie żaden,
urodziły się i teraz muszą rosnąć zdrowe
U nas mieszka Chrumson obecnie i oczekuje na kolegę:)
urodziły się i teraz muszą rosnąć zdrowe
U nas mieszka Chrumson obecnie i oczekuje na kolegę:)