Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] w DS
Moderator: silje
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW]
krzemyku mój bożyszcze za kochający domek
Współczuję obu chłopakom rozstania
Czekamy w takim razie z niecierpliwością na zdjęcia i oby mały znalazł już taki domek, w którym będzie mógł zostać na zawsze
Czekamy w takim razie z niecierpliwością na zdjęcia i oby mały znalazł już taki domek, w którym będzie mógł zostać na zawsze
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Fotki by się przydały, bo te pierwsze mi się nie wyświetlają .
Witam,
Ja bym z chęcią przygarnęła Krzemyka do mojego świnka. Do marca miałam dwie świnki, Chrupek niestety w marcu odszedł. Został sam Gutek, który jest bardzo spokojnym, trochę płochliwym, samczykiem. Do tej pory zawsze był podporządkowany Chrupkowi, który de facto myślał za nich dwóch
Na pewno gdybym wzięła Krzemyka to bym z niego nie zrezygnowała (no chyba, że chciałby zagryźć Gutka, ale to chyba niemożliwe). Problem jest jednak taki, że mieszkam w Wawie.
Jeżeli opiekun byłby zainteresowany podaję numer tel. - 603219782.
Pozdrawiam,
Aga
Ja bym z chęcią przygarnęła Krzemyka do mojego świnka. Do marca miałam dwie świnki, Chrupek niestety w marcu odszedł. Został sam Gutek, który jest bardzo spokojnym, trochę płochliwym, samczykiem. Do tej pory zawsze był podporządkowany Chrupkowi, który de facto myślał za nich dwóch
Na pewno gdybym wzięła Krzemyka to bym z niego nie zrezygnowała (no chyba, że chciałby zagryźć Gutka, ale to chyba niemożliwe). Problem jest jednak taki, że mieszkam w Wawie.
Jeżeli opiekun byłby zainteresowany podaję numer tel. - 603219782.
Pozdrawiam,
Aga
Nie wiem, czy ktoś się do mnie kiedykolwiek odezwie w sprawie Krzemyka... Ale czekam.
Angla - a pisałaś do Ikuko na maila? Jeśli nie, to napisz
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] rezerwacja
Żenada po prostu jak można? to tak jakbym oddała jedne z 2 moich dzieci, bo 1 za dużo je...Ikuko pisze:Niestety, Krzemyk wczoraj do mnie powrócił Już siedział w klatce z nowym kolegą, dogadali się i po swoim powrocie z Indii miałam podpisywać umowę adopcyjną. Niestety właściciele drugiej świnki stwierdzili, że nie stać ich na utrzymanie dwóch.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] wst. rezerwacja
Ale uroczy taki słodki a rasa napewno Gładkowłosa
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Krzemyk - uroczy chłopiec [WROCŁAW] wst. rezerwacja
Co z szanownym panem? JUż w DS?