Ruda, Chmura, Panda i Vader - zmiany zmiany zmiany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Spinacz czekoladowy mopik - Wawa - rez. Lidka1

Post autor: porcella »

No dobrze trafił, dobrze. Tylko, skubany, chyba nie do końca o tym wie. :102: I wierzga głupek bez sensu.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Post autor: Lidka1 »

Wytrzymali bez większego kłopotu 13 godzin, co uważam za całkiem dobry wynik :) Ale z nastaniem 22-giej Spinacz z dr Jekylla przeistoczył się w Mr. Hyde'a :( Gnębił Twistera przeokropnie, więc na noc będzie wczorajsza konfiguracja - Twister w klatce - wreszcie spokojnie konsumuje, a diablątko na wybiegu - właśnie śpi z wywalonymi kopytami. Dzisiaj, a zwłaszcza wczoraj trening był bardzo intensywny - chłopaki obaj schudli po jakieś 35g :( więc trochę spokoju im się przyda. Spinacz jest niezły numer, jak go zabrałam od Twistera, w pierwszej chwili miał atak wściekłości, a potem strzelał na mnie zębami... Z resztą wczoraj też na mnie strzelał w nocy. Jutro cały dzień przed nami, a co w poniedziałek, okaże się na bieżąco.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Bo to czekoladowa cholera jest... :redface: ale uprzedzałam lojalnie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Uprzedzałaś :) Myślę, że takiego przywiązania jakie było pomiędzy Hyziem a Twisterem już nigdy więcej nie będzie i Twisterek w końcu to zaakceptuje. Dziś nie leciał już z zębami do Spinacza, kłapał w powietrze, a glut wtedy odpuszczał - tak było cały długi dzień. Dopiero wieczorem odezwało się Spinaczowe ADHD - w każdym razie właził cały na Twistera i przegonił solidnie. Nie wiem, czy kudłacz kiedykolwiek w swoim życiu tyle biegał co od wczoraj wieczorem :szczerbaty: Jemu akurat to dobrze zrobi, bo trochę waży.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Spinacz jest jeszcze smarkaty, to moga byc takie hormony osiemnastolatka, które mijają.
Od czasu, kiedy do mnie trafił, zmienil się i tak bardzo na korzysc i uspokoil, a nie bardzo miał go kto wychowac, Przed Twisterem powazne wyzwanie pedagogiczne :-)
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

U nas ciekawie - chłopaki od ok. 16.30 ustalają, kto ważniejszy :102: Spinacz chyba się nieco zdziwił, bo Twister przypomniał sobie, że w poprzednim związku był alfą - ganiają się niemiłosiernie, przy czym Twister zaczyna dominować w gwałtach i przyduszaniu. Do tego wrzaski, piski i turkoty - każdy to chyba zna, choć my przeżywamy pierwszy raz. Hyzio z Vabikiem nigdy nie ustalili hierarchii, za to po odejściu Vabika Twisterek od razu ją ustalił - bez turkotów i gonitwy. Tu będzie większa przeprawa, ale myślę, że damy radę :) Porcello, wydaje mi się, że możesz powoli składać klatkę, zwłaszcza, że mój mąż stwierdził dziś rano: "nawet nie myśl o tym, że diabełka oddamy!" :)
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Moja się cieszyć i umyć kuwetę. :roll: na razie :lol:
No i trzymam kciuki za kosmacza, niech się w tej kupie siana kotłują do ustalenia. Pontus z Jantarem tak się kotłowali chyba trzy dni, ale za to potem zakwitła między nimi porządna męska przyjaźń.
Uroczy jest, to prawda, nie dziwię się małżonkowi.
Awatar użytkownika
Lidka1
Kontakt:

Fakt - uroczy jest bardzo. Na dodatek straszliwie zabawny. Jakiś czas temu zapanował absolutny spokój - chłopaki po prostu padli :szczerbaty: Nie wiem, ile zrobili "kilometrów", ale galopowali kilka godzin po obwodzie liczącym ok 5m :shock: Co jakiś czas Spinacz wstaje i sobie chodzi turkocząc i coś utyskując pod nosem. Podchodzi do Twistera, który go olewa, więc się koło niego kładzie i wywala kopyta...
Mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze - zdaje się, że Spinacz dostał dziś pierwszą lekcję od Twisterka :) Ale śmierdzą mocno solidarnie i futro pozlepiane też mają solidarnie :redface:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Jak wojenka to wojenka ,jak na chłopaków przystało...Pokojowych ,przyjacielskich świąt chłopakom i Rodzince! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

nijakiej wojenki nie ma i nie ma być.
Spinacz zostaje u Twistera :jupi:

Takie Lidka przysłala zdjęcia:

Obrazek

Obrazek