Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)
Mówi, że lubi swój duży tyłek podobnie jak Kim Kardashian  

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
anna_michon pisze:Mówi, że lubi swój duży tyłek podobnie jak Kim Kardashian

- Anula
- Kontakt:
Aby czwartek był słodszy   

Dziewczyny na popołudniowej przekąsce:

Cwaniak robiący to co zwykle, czyli odwalający sambę u bram do kobiecej posesji:

Cwaniuś zmęczony brakiem zainteresowania ze strony płci przeciwnej:

Dziewczyny na popołudniowej przekąsce:

Cwaniak robiący to co zwykle, czyli odwalający sambę u bram do kobiecej posesji:

Cwaniuś zmęczony brakiem zainteresowania ze strony płci przeciwnej:

- Anula
- Kontakt:
Prosiaczki dziękują za komplementy  

- 

katiusha
Pasują do siebie idealnie  Oby Cwaniak w końcu dołączył do dam
 Oby Cwaniak w końcu dołączył do dam 

- Anula
- Kontakt:
Dziękuję za kciuki   Niestety na razie nie widzę jakichkolwiek szans. Wczoraj dziewczyny latały na wybiegu, Cwaniak tak strasznie gryzł klatkę i chciał do nich iść, że wypuściłam go. Miałam nadzieję, że minęło trochę czasu i będzie lepiej. Nic z tego. Cwaniak z Tesią od razu zaczęli "warczenie" na siebie i jedno podszczypywało drugie. Fisia za to ja tylko zobaczyła Cwaniaka to zdębiała ze strachu, schowała się w kącie a później próbowała uciec do zamkniętej klatki. Cwaniak nigdy nic jej nie zrobił, w sumie nawet się nią nie interesuje, ale ona się go panicznie boi jak tylko z Teśką zaczynają kłótnie. Mimo, że na co dzień Fiśka chętnie podchodzi po krat jak Cwaniak filuje przy klatce.
 Niestety na razie nie widzę jakichkolwiek szans. Wczoraj dziewczyny latały na wybiegu, Cwaniak tak strasznie gryzł klatkę i chciał do nich iść, że wypuściłam go. Miałam nadzieję, że minęło trochę czasu i będzie lepiej. Nic z tego. Cwaniak z Tesią od razu zaczęli "warczenie" na siebie i jedno podszczypywało drugie. Fisia za to ja tylko zobaczyła Cwaniaka to zdębiała ze strachu, schowała się w kącie a później próbowała uciec do zamkniętej klatki. Cwaniak nigdy nic jej nie zrobił, w sumie nawet się nią nie interesuje, ale ona się go panicznie boi jak tylko z Teśką zaczynają kłótnie. Mimo, że na co dzień Fiśka chętnie podchodzi po krat jak Cwaniak filuje przy klatce.

Niestety na razie nie widzę jakichkolwiek szans. Wczoraj dziewczyny latały na wybiegu, Cwaniak tak strasznie gryzł klatkę i chciał do nich iść, że wypuściłam go. Miałam nadzieję, że minęło trochę czasu i będzie lepiej. Nic z tego. Cwaniak z Tesią od razu zaczęli "warczenie" na siebie i jedno podszczypywało drugie. Fisia za to ja tylko zobaczyła Cwaniaka to zdębiała ze strachu, schowała się w kącie a później próbowała uciec do zamkniętej klatki. Cwaniak nigdy nic jej nie zrobił, w sumie nawet się nią nie interesuje, ale ona się go panicznie boi jak tylko z Teśką zaczynają kłótnie. Mimo, że na co dzień Fiśka chętnie podchodzi po krat jak Cwaniak filuje przy klatce.
 Niestety na razie nie widzę jakichkolwiek szans. Wczoraj dziewczyny latały na wybiegu, Cwaniak tak strasznie gryzł klatkę i chciał do nich iść, że wypuściłam go. Miałam nadzieję, że minęło trochę czasu i będzie lepiej. Nic z tego. Cwaniak z Tesią od razu zaczęli "warczenie" na siebie i jedno podszczypywało drugie. Fisia za to ja tylko zobaczyła Cwaniaka to zdębiała ze strachu, schowała się w kącie a później próbowała uciec do zamkniętej klatki. Cwaniak nigdy nic jej nie zrobił, w sumie nawet się nią nie interesuje, ale ona się go panicznie boi jak tylko z Teśką zaczynają kłótnie. Mimo, że na co dzień Fiśka chętnie podchodzi po krat jak Cwaniak filuje przy klatce.- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mama jej powiedziała, że to damski bokser jest to się boi