a futrzaki nadal czekają na swoich Dużych. tacy sami, samiuteńcy, samotni!
★Prawie kolorowe świnie szukają Ciebie! [Bdg/Wroc]★
Moderator: silje
Re: ★Kolorowo-białe świnie w poszukiwaniu swoich! [Bdg/Wroc]
Chłopaki pojechały na 3 tygodniowe wakacje na tdt do wspaniałej Pani Dr Ani ( ), dalej intensywnie szukamy chłopakom domu
prawdopodobnie chłopaki znalazły dom
po nieudanym wpa chłopaki ponownie wracają i szukają domu.
przez 3 tygodnie mojego urlopu ponowie byli na wakacjach u dr Ani z Dino-Vetu w Solcu Kujawskim, gdzie Yogi zrobił ogromne postępy - daje się pogłaskać i wyciągać z klatki, obaj panowie podchodzą do ludzi.
okazało się też, że źródłem ich małych bitew były akcesoria w postaci domków, hamaków, legowisk. po wyciągnięciu wśród chłopcy zapanowała dobra atmosfera.
przez 3 tygodnie mojego urlopu ponowie byli na wakacjach u dr Ani z Dino-Vetu w Solcu Kujawskim, gdzie Yogi zrobił ogromne postępy - daje się pogłaskać i wyciągać z klatki, obaj panowie podchodzą do ludzi.
okazało się też, że źródłem ich małych bitew były akcesoria w postaci domków, hamaków, legowisk. po wyciągnięciu wśród chłopcy zapanowała dobra atmosfera.
Re: ★Prawie kolorowe świnie szukają Ciebie! [Bdg/Wroc]★
Moi Drodzy, chłopcy nadal szukają domu. Yogi jest przekochany i będzie mi trudno się z nim rozstać, Prosiaczek wymaga jeszcze pracy nad podchodzeniem do ręki, ale bardzo chętnie bierze jedzenie. Ogólnie chłopaki maja ogromniasty apetyt.
Yogiego to sama bym wziela.
za kochajacy domek
za kochajacy domek
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Bardzo tajemnicze wpisy zapodajesz
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
Mi tez sie wydaje, ze jest coś na rzeczyodeta89 pisze: