Sabrinka [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Re: Sabrinka w DS :) [Gdynia]

Post autor: margonel »

A właśnie myślałam, co tam w Waszej rodzince, i proszę, jest. Widzę, życie płynie w zgodzie i przyjaźni. Sabrinka wydaje się taka malutka przy koleżankach. Pozdrawiamy :buzki:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

margonel pisze:A właśnie myślałam, co tam w Waszej rodzince, i proszę, jest. Widzę, życie płynie w zgodzie i przyjaźni. Sabrinka wydaje się taka malutka przy koleżankach. Pozdrawiamy :buzki:
Właściwie to pisałam z myślą, że może się zastanawiałaś, czy dalej wszystko w porządku ;) dziękuję :buzki:
Możliwe, że jednak Karmelka ma jakąś wadę wzroku. Mam na myśli niedowidzenie. Oczywiście to nie zmienia niczego, skoro świetnie sobie radzi. Jest mniejsza, choć to też kwestia perspektywy na zdjęciu.
Bardzo nas cieszy jej obecność i zgoda na świnkowym osiedlu. To nie jest łatwizna łączyć z większą grupą, ale jeśli domownicy współpracują... :yahoo:
Głaski dla czwóreczki chłopców. I nieraz myślę, że się skusisz na powiększenie rodziny :świnka2:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

O kurczę, a co Was w oczkach Karmelki-Sabrinki zaczęło zastanawiać? Coś się stało?
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Kontakt:

Już mówię. Stale obserwujemy i o ile Karmelcia jest mądra, szybko się uczy itd., to czasem jest mniej spostrzegawcza. Stawiamy miskę, a ona potrzebuje więcej czasu na trafienie. Tak nam się wydaje. Głowy nie daję. Oczka wyglądają zdrowo i są symetryczne. Ale może ma np. niedowidzenie z jednej strony? Nie stanowi to problemu, jeśli faktycznie tak jest. W sensie, że nie widać kalectwa, które ogranicza jej sprawność.
Awatar użytkownika
Świnkolub
Kontakt:

W stadzie zmiany. Po jakichś 3-4 tygodniach Karmelcia awansowała w hierarchii i... zasłużyła na przydomek Gryzelci :mrgreen: Taka z niej Karmelka Waleczna :102: Umie sobie radzić w życiu: rozpycha się do jedzenia, a jej argumentem jest dziobanie w stylu "chcesz się bić?!". Mimo to bójek nie ma. Kto ma ustąpić, ustąpi, a kto chce, pokazuje małej, że nie jest najważniejsza. Dogadują się dobrze, ale na innych zasadach. Karmelka nie jest już tak przytulaśna jak na początku. Lubi głaski i przymyka oczka, ale podczas manikiuru gryzie, żeby jej dać wreszcie spokój :szczerbaty:
Ma dziewczynka charakter, zadatki na dominatorkę. Cieszymy się, że pomimo tego jest im razem dobrze. Jak one to robią, że są takie tolerancyjne, nie wiem, ale dwunożni nie dorastają im do pięt! :lol:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Takie wieści to dobre wieści :) oby tak dalej! ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Kontakt:

Ostatnio zmieniony 16 lut 2020, 8:45 przez Świnkolub, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Jakie niewinne oczka... :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”