Jak to ujęła dr Marzena: Hootie jest znowu Hootie.
Wyjęła sobie wenflon, krzyczy przy każdym dotknięciu, a dzisiaj pogryzła jedną z pracownic do krwi.
Temperatura ciała już w normie, czekam na decyzję, czy dzisiaj mogę ją zabrać.
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Mała cholera jest już z nami Rana wygląda ładnie. Mąż musi podjechać na kontrolę w przyszłym tygodniu. Dostaliśmy leki, m.in Enroxil i na wątrobę. Będzie wesoło.
Dziękujemy za trzymaniu kciuków. Hootie faktycznie jest już sobą. Na razie dziewczyny będą rozdzielone, ale myślę, że po moim powrocie ze szpitala połączymy je - tzn. za ok. tydzień .
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Dzięki, ale... nie jest lepiej. Hootie miała coraz gorszy apetyt, wczoraj wcinała już tylko młody owies, dzisiaj nawet tego nie. Sianko sporadycznie. Kupa drobna i sucha. Nic nie piła, dawałam jej rozwodnionego Ziętka, płyny czerpała też z leków. Pojechaliśmy do Kajmana, Hootie została - podejrzenie wodobrzusza.
Listopad miesiącem chorych prosiaczków.