Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Zuzia, Myszka , Chantal i Jaśminka zwana Jasią

Post autor: jolka »

Trochę jestem zła, nie tak jest jak miało być.... Za duże piętro, przykrywa poł klatki, pod spodem ciemno i dziewczyny się chowają. Poza tym bez zabezpieczenia- zobaczę co przysle ten pan mi w przyszłym tygodniu...
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Foggy

Post autor: Foggy »

O matko, co za facet. To niech zwija interes i nie pitoli :angry: A skoro meliska mu od tylu lat nie pomaga, to niech się na benzo przestawi :evil:

A ile to piętro różni się centymetrowo od tego, które miało być? Faktycznie jest z długie, o zabezpieczeniach to aż komentować żal.

Rozumiem Cię, kochana, też bym miała istny wnerw, choć takimi ludźmi przejmować się nie powinno :buzki:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Dokładnie.. Ja bym się pewnie nieźle kłóciła, bo chciałaś coś konkretnego, a dostałaś inny produkt tak na prawdę. Piętro faktycznie strasznie dużo zakrywa. Oby prosiaczki z niego nie pospadały.
Na niektórych to szkoda słów... Niektórzy ludzie w ogóle nie mają ani szacunku ani wyobraźni...
:nono:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No niestety często tak jest z "fachowcami"... Mi tata i narzeczony robili domek i wiedziałam, że będzie jak chcę, bo tata składa meble na wymiar i zawsze są super :D
Nikodemcio

Jak ja się cieszę, ze mój ojciec też potrafi bawić się w takie rzeczy, choć w większości radzę sobie sama *dumna zaradna kobieta :laugh: * Jak ma sie kontakt bliski i cały czas wgląd do pracy to jest sto razy łatwiej, bo można wprowadzić poprawki jeszcze na etapie planowania lub w trakcie.
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

w sumie tez bym sie wkurzyła skoro tyle kasy trzeba na to wydac to niech bedzie tak jak oryginał. a odbiega to troche od tej zagrody co ostatnio nam pokazywałas:( no ale wazne ze swinki zadowolone:P oby tylko posłuzyło wam to troche:)
Nikodemcio

A nie dałabyś moze rady na własną rękę tego przyciąć ? Albo kogoś poprosić, żeby dziewczyny nie miały takiego gigantycznego zadaszenia ?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

SUPER! pięknie to wygląda. :jupi: no no żyją jak królowe, a klatki dostały tymczasy w spadku?
Jak masz niezabezpieczone piętro to zawsze możesz rozwinąć ten tunel drewniany i go postawić.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Na razie czekam grzecznie co mi pan przyśle. Hmmm tymczaski, nie- nie mam miejsca w domu na tak wielkie dwie klatki :lol: Muszą się zadowolić mniejszą. Jak się troszke oswoja, to beda wychodzić na wybieg :D
a DZIEWCZYNY W MIARĘ ZADOWOLONE CHYBA :D
Obrazek

Obrazek

NO CZEKA MNIE JESZCZE STOLARZ , TO PEWNE. wydatek na kojec i teraz na niedoróbki tej firmy- niestety nie mam nikogo w rodzinie , któ by mi pomógł, zresztą sama jestem i sama nie umiem nawet wkręcić śrubki :redface:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Foggy

Post autor: Foggy »

Ja rozumiem robienie czegoś we własnym zakresie, no ale kurdę - zapłaciła dziewczyna za konkretne wykonanie, a nie - teraz dodatkowe wizyty stolarza i wydatki ekstra... Nie wliczając nerwów :?
Dziewczyny zadowolone to będę wiecznie przy tobie Jolka. Im naprawdę niczego nie brakuje, to widać :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”