Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Małe Ryszardzie szczęście <3

Post autor: dortezka »

aviczka pisze:
Obrazek
ta okrągła pupcia :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
aviczka

Re: Małe Ryszardzie szczęście <3

Post autor: aviczka »

Dziś Rysio i jego nowe mebelki od Pastuszka :)

Filmik:
https://drive.google.com/file/d/1nSjHNt ... sp=sharing

Zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
aviczka

Re: Rysiowe LOVE <3

Moi drodzy, dawno nie pisałam co u Rysia - bo niestety nie za dobrze. A ja nie ukrywam, że pisanie o tym nie źle mi działa na psychikę :( Ogólnie mówiąc: prosiaczek bierze dużo leków, ma problem z utrzymaniem wagi i tak naprawdę nie wiadomo w którą stronę to pójdzie.

Ale żeby nie było aż tak smutno zdradzę, że przyjechały do nas na dom tymczasowy dwie królewny :)
Rysio godnie je u siebie gości (żeby nie było - nie w tej samej klatce, ale zaraz obok).

Obrazek

P.S. Gdyby zdjęcia się nie wyświetlały - proszę zgłaszać. Od czasu likwidacji Picasaweb cały czas szukam dobrego hostingu do zdjęć).
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Wyleż na hamaku pierwsza klasa-piękne zdjęcie i piękny model :love: :buzki:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

W ostatnim poście jedna fotka tylko widoczna, nie wiem, czy tak miało być, ze starszymi problemu nie ma, cudne zdjęcia.
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Jest tu kto? Jak tam mój przyjaciel?
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Kradnę zdjęcie z hamakiem, jeśli pozwolisz :szczerbaty:
Dużo zdrówka dla Rysia :buzki:
aviczka

Pastuszku, zdjęcie oczywiście można brać. Rysio jak zwykle zakochany w mebelkach i gorąco je poleca! (Kapcioch na zdjęciu też jest od Ciebie:) )

Boe, obecnie u Rysia wszystko w porządku. Ostatnie pół roku było ciężkie i bardzo o niego walczyliśmy, ponieważ miał problemy z nerkami, był apatyczny i chudł na łeb na szyję. Na dzień dzisiejszy udało się wyjść na prostą i sytuację ustabilizować. Rysio dostaje kroplówki raz na 4 dni i leki na nerki. Jest naszym małym przytulakiem :świnka1: Wrzucę aktualną fotkę niebawem (chwilowo ja jestem ostro przeziębiona i Rysiem zajmuje się tylko mąż, żebym ja go nie zaraziła).
boe22

Post autor: boe22 »

Jak Rysiu? Długo się już nie odzywasz.
aviczka

Nie piszę, bo strasznie boję się zapeszać. Mam czasem takie poczucie, że ile razy się pochwalę, że coś jest w porządku to właśnie wtedy zaczyna się sypać...
Rysio jest naszym dzielnym gumisiem. Jest na lekach na stałe na tarczycę, nerki i wątrobę, ma też nawracające wzdęcia niewiadomego pochodzenia (przebadaliśmy go już na wszystko - podejrzenie pada na reakcję na bóle, bo wszystko inne jest wykluczone). Dodatkowo na nerki ma kroplówki raz na 4 dni.
Weci mówią, że jak na ilość problemów zdrowotnych jakie ma to wygląda bardzo dobrze. Futerko ma milutkie i błyszczące i humor raczej mu dopisuje - choć z tym różnie bywa, ale co istotne jest zainteresowany nowościami i nie trzeba go dodatkowo dokarmiać. Tylko chudzinek się z niego zrobił straszny.
W ogóle jest poważne podejrzenie, że on jest starszy niż sądziliśmy, bo zmiany w nerkach wyglądają właśnie na takie wynikające z wieku, a nie chorób. A przecież w czerwcu miną 4 lata odkąd on u nas jest!
No i tak sobie żyjemy... starając się nie mieć za dużo przygód, bo zdecydowanie już nam wystarczy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”