Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Anula »

Oj czas przed ślubem leci strasznie :D Pamiętam u nas te zeszłoroczne szaleństwo, gonitwa i załatwianie wszystkiego. Pamiętam też jak było ok 5 rano, wszyscy goście już pojechali a my siedzieliśmy w restauracji czekając aż popakują nam jedzonko i pomyślałam sobie"to już?! już po wszystkim?!". Własny ślub i wesele leci strasznie szybko, ani się obejrzycie a pozostaną tylko wspomnienia ;)
Organizujecie tradycyjne wesele czy może bardziej przyjęcie?
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Robimy tradycyjny ślub i wesele, Kościół, goście i zabawa do rana :-) Tzn. mam nadzieję, że do rana, bo ja szybko zasypiam :P
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Żeby Ci nie cyknęli kompromitującego zdjęcia przysypiającej panny młodej tylko :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Też mam taką nadzieję :lol:

Wysłaliśmy zdjęcia na konkurs, dwa starsze i jedno nowe. Zobaczymy :D Chłopy oczekują wyników :-D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

my też będziemy ze starszych wybierali ;)

kciukamy, żeby móc oglądać chłopców w przyszłym roku :love: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Asita pisze:Żeby Ci nie cyknęli kompromitującego zdjęcia przysypiającej panny młodej tylko :laugh:
Nie sądzę, żeby było takie niebezpieczeństwo. To jest tyle emocji, że ja nawet w domu w ogóle nie usnęłam. Po 3h jak próbowałam zasnąć w końcu wstałam i wzięłam się za ogarnianie domu bo wiedziałam, że ze snu nici.
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Oj potwierdzam czas przed śłubem leci bardzoo szybko...coż mi już miesiąc od niego minął :D Jak ktoś się mnie pyta jak tam po weselu to mówie że ja to już nie pamiętam że ono było :P zdjęć nie mam do dziś :)

Chłopaki też żyją jakby nigdy nic się nie wydarzyło tylko miejscówkę zmienili :lol:
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Assia_B

Duży ostatnio obiecał nam arbuzika i dotrzymał słowa! Szkoda tylko, że Duża dużo pracuje i nie zamówiła jeszcze nowych ziółek....

Obrazek
Assia_B

Nikt tu do nas nie zagląda ostatnio :( W czwartek zrobiliśmy zakupy w Hipciu i czekamy :-) Podobno już wysłali, więc jest szansa, że w poniedziałek Paczkomat do nas napisze, że ma paczkę. Swoją drogą dziwne to imię "Paczkomat".
Nasz Duży ma dziś urodzinki :-) Pojechał do pracy, a my z Dużą będziemy robić obiad niespodziankę!
Alex

Post autor: Alex »

kliii ten arbuz sie wydaje wiekszy od was :love: no to zlozcie swojemu duzemu zyczenia od nas :prezent:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”