Ale ma fajne włoski na nosku
 Ale ma fajne włoski na nosku 
Moderator: pastuszek

Trochę się boję 4 prosiaczków, czy będą zgodne, czy podołam czasowo itp. Są jeszcze u nas dwie chomiczki, więc będę ich miała wszystkich 6cioro. Robi się wesoło.
 Trochę się boję 4 prosiaczków, czy będą zgodne, czy podołam czasowo itp. Są jeszcze u nas dwie chomiczki, więc będę ich miała wszystkich 6cioro. Robi się wesoło. Mała wyskoczyła mi dzisiaj z klatki na kolana od razu po otwarciu drzwiczek, zjadła garść owsa z mojej dłoni, skoczyła na dywan, zrobiła 2 rundki dookoła pokoju pędząc i podskakując przy tym radośnie, po czym sama wskoczyła do klatki i pobiegła do michy z ziołami, gdzie dosypałam owies
 Mała wyskoczyła mi dzisiaj z klatki na kolana od razu po otwarciu drzwiczek, zjadła garść owsa z mojej dłoni, skoczyła na dywan, zrobiła 2 rundki dookoła pokoju pędząc i podskakując przy tym radośnie, po czym sama wskoczyła do klatki i pobiegła do michy z ziołami, gdzie dosypałam owies   

To ja stwierdzam,że razem z Patrycją jesteście świńsko uzależnione
  To ja stwierdzam,że razem z Patrycją jesteście świńsko uzależnione   Tylko nie wiem która którą zaraziła
  Tylko nie wiem która którą zaraziła  Na terapię Was poślę
 Na terapię Was poślę  

ze jedna wiecej nie robi róznicy a radosci x2 albo wiecej
 ze jedna wiecej nie robi róznicy a radosci x2 albo wiecej  

.
 .  Daję małej od wczoraj  Dr Ziętka Immuno herbs.
 Daję małej od wczoraj  Dr Ziętka Immuno herbs.

za powodzenie operacji
 za powodzenie operacji