I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katrin86

Re: moje "żaby" :D

Post autor: Katrin86 »

siniak zwykły i nic więcej, chyba niedawno musiało się to stać bo jeszcze go boli chyba :?
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

jakby kropelek dziabnął Czupurka to byłby inny ślad i krew. no chyba, że Kropelek zdzielił kolegę z półobrotu :lol:
a tak na poważnie to zaglądaj co jakiś czas na zadek i kontroluj co się dzieje z tym siniakiem, jak z zielenieje to ok zwykły siniak i po prostu chłopina na zakręcie nie wyrobił
nie martw się na zapas :pocieszacz:

głaski dla futer :love:
Katrin86

dzięki Weronka :)

z innej beczki
wczoraj rozmawiałam z tym właścicielem zoologa do którego chodzę się zaopatrywać i powiedział mi, że ludzie czytają ulotkę , pytają się, była nawet osoba która pytała o dobry sklep ze zwierzaczkami, polecono tej osobie adopcje i usłyszałam, że ludzie boją się adoptować zwierzaki, nie ważne czy to świnka, pies czy inny zwierz. a czemu się boją? To już wielka niewiadoma :(

ja miałam tylko stresa przed wpa :szczerbaty: a że umowa adopcyjna do podpisania to co, ważne że pomogłam Kropelkowi w znalezieniu domu i Czupurkowi by niepopadł mi w depresję :D
Katrin86

w przedszkolu mojego synka od paru dni jest ulotka SPŚM. Do wczoraj, jak go odbierałam z przedszkola jeszcze była cała, a dzisiaj z rana widziałam dwie karteczki kontaktowe oderwane :)
ciekawe czy coś z tego będzie :think: :pray:
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Tylko tu to może byc problem, bo w przedszkolu to moga chcieć świnkę do zabawy dla dziecka. Nie wiem, czy przedszkole to dobre miejsce na ulotki stowarzyszenia.
Katrin86

to chyba zależy od dziecka i rodzica

mój dopiero skończy 4 latka, i przy zwierzach robię ja, a mały czasem da im warzywko i pogłaszcze lub potrzyma pod moją kontrolą
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Oczywiście, ale sie mogą trafić tez często tacy, którzy uważają,że świnka to zabawka, trzeba uważać mocno. Ale to już właściwie można wyczuć w czasie rozmowy, kto jak będzie traktował zwierzaka.
Katrin86

dzisiejsze :)
miało być jeszcze moje z nimi, ale minę miałam taką, że nie nadawało się do publikacji :szczerbaty:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kropelek niedawno szalał po klatce i wybiegu :love:, Czupurek go chyba uspokoił swoim trututu :szczerbaty:
Lena87

Post autor: Lena87 »

Chłopaki miziaki :love:
Katrin86

Lena to środkowe to raczej "babo nie świeć mi po oczach" :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”