Za to Boguś z Melą się zaprzyjaźnili, ciągle razem

Moderator: pastuszek

Starszyzna też z czasem przekona się do kawalera
 Starszyzna też z czasem przekona się do kawalera 
 . No zdążyliśmy, choć świnie oczywiście nie chciały współpracować
. No zdążyliśmy, choć świnie oczywiście nie chciały współpracować   . Wrzucę później zdjęcia z planu
. Wrzucę później zdjęcia z planu  
Czekamy. Szczególnie poproszę o zdjęcie MatyldziSiula pisze:Zrobiliśmy dziś sesje kalendarzową i wysłaliśmy zdjęcia godzinę przed końcem. No zdążyliśmy, choć świnie oczywiście nie chciały współpracować
. Wrzucę później zdjęcia z planu

Chociaż Matyldzia kiepsko wygląda, mam nadzieję, że się pozbiera i nic złego nie wyjdzie z histo tego guza. Nie było jeszcze wyników we wtorek, muszę dziś lub jutro dzwonić. Apetyt ma, biega, wywala kopytka, mam nadzieję, że będzie dobrze i troskę przytyje w końcu.
 Chociaż Matyldzia kiepsko wygląda, mam nadzieję, że się pozbiera i nic złego nie wyjdzie z histo tego guza. Nie było jeszcze wyników we wtorek, muszę dziś lub jutro dzwonić. Apetyt ma, biega, wywala kopytka, mam nadzieję, że będzie dobrze i troskę przytyje w końcu.Za Matyldzię niezmiennie kciukamy i razem z Wami czekamy na wynikiSiula pisze:Ulcia będzie zdjęcie specjalnie dla CiebieChociaż Matyldzia kiepsko wygląda, mam nadzieję, że się pozbiera i nic złego nie wyjdzie z histo tego guza. Nie było jeszcze wyników we wtorek, muszę dziś lub jutro dzwonić. Apetyt ma, biega, wywala kopytka, mam nadzieję, że będzie dobrze i troskę przytyje w końcu.
 Dobrze, że chociaż apetyt ma.
  Dobrze, że chociaż apetyt ma. 

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 Dżentelmenem nie jest ani trochę, wyrwie z pyszczka każdej ostatni kęs
 Dżentelmenem nie jest ani trochę, wyrwie z pyszczka każdej ostatni kęs 
 chociaż w nocy śpi przy łóżku z mojej strony. Ogólnie kochana bestia
 chociaż w nocy śpi przy łóżku z mojej strony. Ogólnie kochana bestia