Od czasu tego wątku o prezentach zaczęłam się interesować takimi piżamkami. Nazywają się kigurumi, i można zamówić sobie przez internet oryginalne, albo wyszukać na ciuchach. Katiusha, poczytaj sobie wcześniej o tych prezentach - chyba welonu na trumnę nic nie przebije.
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D
Cudny ten granat! I celny rzut, choć celem raczej powinna być jakaś pseudohodowla. Vitapol naprawdę nie jest taki zły, znam gorsze marki.
Od czasu tego wątku o prezentach zaczęłam się interesować takimi piżamkami. Nazywają się kigurumi, i można zamówić sobie przez internet oryginalne, albo wyszukać na ciuchach. Katiusha, poczytaj sobie wcześniej o tych prezentach - chyba welonu na trumnę nic nie przebije.
-
nana81
Jak mnie wypieprzą z pracy to powiem, że to Wasza wina
Zaplułam monitor, leżę na biurku i wyję
Jak boga kocham odbiło Wam.
Czytanie o granatach, orzeszkach itp nie jest najlepszym pomysłem jak siedzi się w pracy. Nie mogę się opanować i jak tylko cokolwiek z tego zacnego tematu mi się skojarzy to ledwo nad sobą panuję. Umarłam jak klient powiedział, że nie mógł orzeszków kupić. Nie byłam w stanie z nim rozmawiać
Jak boga kocham odbiło Wam.
Czytanie o granatach, orzeszkach itp nie jest najlepszym pomysłem jak siedzi się w pracy. Nie mogę się opanować i jak tylko cokolwiek z tego zacnego tematu mi się skojarzy to ledwo nad sobą panuję. Umarłam jak klient powiedział, że nie mógł orzeszków kupić. Nie byłam w stanie z nim rozmawiać
-
tuttifrutti
hahahahhaha katiusha twój wątek będzie jako poprawiacz humoru
kimera aż wygooglałam co to za piżamki i nie wiedziałam, że one się zwą tak
dostałam taką na urodziny od koleżanki
ale w mieszkaniu mam ukrop, a ta piżamka jest polarkowa i taaaaaaka ciepła, że ciężko w niej wysiedzieć
a co dopiero spać 
kimera aż wygooglałam co to za piżamki i nie wiedziałam, że one się zwą tak
-
tuttifrutti
hahahahah może nie do końca antygwałtka bo w mojej np na tyłku mam klapkę 
-
nana81
Jakoś myślę, że jak wskoczysz do łóżka w worowatej piżamce imitującej skunksa to ta klapa na tyłku będzie miała niewielkie znaczenie 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dla mojego męża klapka miała by duże znaczenietuttifrutti pisze:hahahahah może nie do końca antygwałtka bo w mojej np na tyłku mam klapkę
-
katiusha
Hahahaha!!!
Dziewczyny rozwaliłyście mnie do reszty!!
Kimera, bardzo fajne to forum, poczytuję sobie co nieco w nim.
Taa pidżamka antygwałtka.. A z otwartą klapką szał nocy gorącej
Nana81 - miałaś pod górkę w pracy
Jakby chcieli zwolnić, daj znać. Wpadniemy z dziewczynami i zrobimy siwy dym!
Pierwszy dzień w robocie po przerwie, więc zaiwaniałam jak mały samochodzik. Ale dziewczynom też coś się dostało. Zrobiłam "POB" ( powolny obchód bazy) i na kolację dostały militarną trawkę:

Jeszcze cztery dni do przyjazdu Amoliki!!!
Kimera, bardzo fajne to forum, poczytuję sobie co nieco w nim.
Taa pidżamka antygwałtka.. A z otwartą klapką szał nocy gorącej
Nana81 - miałaś pod górkę w pracy
Pierwszy dzień w robocie po przerwie, więc zaiwaniałam jak mały samochodzik. Ale dziewczynom też coś się dostało. Zrobiłam "POB" ( powolny obchód bazy) i na kolację dostały militarną trawkę:

Jeszcze cztery dni do przyjazdu Amoliki!!!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
hahaha te panny to mają dobrze, a powinny mieć musztrę czy coś a one same plusy z wojska czerpią
Już się doczekać relacji z doświnienia i łączenia doczekać nie mogę!!
Już się doczekać relacji z doświnienia i łączenia doczekać nie mogę!!
-
Assia_B
Haha musztra
Już widzę zainteresowanie nią świnek
U mnie jakiś czas temu Pieszczoch zrobił pompkę
Aż padłam ze śmiechu
Tak to wyglądało