tak, tak paprykarz dobrze gada, dwie bierz
 jak cos to powiedz, ze jedna dla mnie, a potem zwal , ze się rozmyslilam i musi zostac u Was
  jak cos to powiedz, ze jedna dla mnie, a potem zwal , ze się rozmyslilam i musi zostac u Was  
Moderator: pastuszek

Taaa. Selgros, gdzieś między jajkami a masłemjolka pisze:w Selgrosie powiadasz
tak, tak paprykarz dobrze gada, dwie bierzjak coś to powiedz, ze jedna dla mnie, a potem zwal , ze się rozmyslilam i musi zostac u Was

ale może się udać. Albo, że jadą jednym transportem a potem "nagle" ktoś się nie pojawi po tą drugą. Co by Jola nie została znienawidzona to na kogoś obcego trzeba zwalić.
 ale może się udać. Albo, że jadą jednym transportem a potem "nagle" ktoś się nie pojawi po tą drugą. Co by Jola nie została znienawidzona to na kogoś obcego trzeba zwalić. Teraz tylko plan w zycie musisz wdrożyć. Powodzenia
  Teraz tylko plan w zycie musisz wdrożyć. Powodzenia 
 Ja dostałam taką tresurę przez 6 tyg kontaktów z tą ww. hodowlą, że już mi psycha siadła dosłownie i nic mnie nie zdziwi.
 Ja dostałam taką tresurę przez 6 tyg kontaktów z tą ww. hodowlą, że już mi psycha siadła dosłownie i nic mnie nie zdziwi. Dla mnie umiejętność pokochania takiego małego stworzenia i postawienia go nawet ponad własnymi potrzebami i własnym ego jest dobrym testem i wykładnikiem prawdziwego człowieczeństwa.
 Dla mnie umiejętność pokochania takiego małego stworzenia i postawienia go nawet ponad własnymi potrzebami i własnym ego jest dobrym testem i wykładnikiem prawdziwego człowieczeństwa. Jeszcze pewnie sam będzie tę trawkę zrywał
Oj to, to, to... A ja najlepiej, żebym nic nie miała, zero własnych potrzeb, zainteresowań czy marzeń, poza wbudowanym trybem gejszy... Tak, facet potrafi być nawet zazdrosny o świnię, a żebyś Gusiak wiedziała. Ja też nie mam łatwego charakteru, raczej one woman army, więc raczej obieram ścieżki wojenne w wielu sytuacjach.Z mężami to nigdy nic nie wiadomoKażda kolejna świnka czerpie z ich czasu na przebywanie z żoną.

.
.  .
.