Kimero a długo szyjesz.
Mnie do szycia natchnęła pastuszek
Najpierw zrobiłam swoje pierwsze dwa nieudolne kocyki z wypełnieniem dla świnek. Ale świnkom nie przeszkadza, że krzywo. Teraz już uszyłam swojemu nadchodzącemu maleństwu dwa rożki (otulacze), zestaw do wózka (tylko tata jeszcze mi musi napy dorobić - ma maszynkę) i poduszeczkę antywstrząsową. Mężowi zrobiłam duży koc z polara minky i bawełny, synowi (10lat) koc bawełniany z wypełnieniem - duży i też podusię antywstrząsową sobie zarzyczył do auta. No i kilka już rzeczy dla świniaczków. Taki dośc spory domek kostkę, mniejszy domek z dwoma wejściami troche podobny do iglo, kocyki/kołderki, poduszeczki (malutkie). Mnie się to tak spodobało... wciągające
Tuliluliś, czyli kimera też szyje
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Tuliluliś, czyli kimera też szyje
Jak można składać zamówienia i czy jest jakaś strona do obejrzenia wszystkich projektów?
Jestem zachwycona tym, co już zobaczyłam
Jestem zachwycona tym, co już zobaczyłam
-
- Miejscowość: Łomża
- Kontakt:
Kimero, czy mogę u Ciebie zamówić tunel do podwieszenia, bez docieplania, z polarku, z końcówkami do podwieszania ale ja będę go tak wieszać blisko połogi, bo to dla Cynii i Robinii, a one są parterowe. Mają taki tunel ze sklepu ale muszę mieć na zmianę bo jak zabrałam i uprałam to się obraziły. Bardzo mi się podobają Twoje wyroby no i mają dobrą prasę, także czekam na odpowiedź. Acha poprosiłabym w kolorze takim fiolet/amarat, jeśli oczywiście jest taka możliwość .
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jasne. Teraz będzie majówka, będę miała trochę czasu, to postaram się coś uszyć.
Szycie dla świnek to sama przyjemność, miłe hobby. Ostatnio jednak wracam późno z pracy, więc zostają mi tylko weekendy lub inne wolne dni na taką zabawę. Sama się nauczyłam, nigdy nie chodziłam na żadne kursy.
Szycie dla świnek to sama przyjemność, miłe hobby. Ostatnio jednak wracam późno z pracy, więc zostają mi tylko weekendy lub inne wolne dni na taką zabawę. Sama się nauczyłam, nigdy nie chodziłam na żadne kursy.
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Uszyłam już. Jest fioletowy w sówki z różowym w środku, bez ociepliny, usztywniony obręczami, wyposażony w cztery pętelki. Szeroki, więc bez trudu powinny się zmieścić nawet dwie świnki na raz.
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
A czy można zamówić Żyrafę do uszycia?
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mam na sprzedaż norki: niebieskie w planety, różowe w kwiatuszki, czerwone w żabki, czerwone w sówki, część z mikrofibrą - pseudofuterkiem w środku. Różowe i czerwone z zielonym polarem są szerokie. ponad 30 cm szerokości, pozostałe średnie lub wąskie - 28/26 cm. Cena 25 zł.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
to ja bym czerwonaąw sówki i różową w kwiatuszki poprosiła
- Anusia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lubawski
- Kontakt:
Witam, czy Pani szyje nadal norki. Ostatnio zamawiałam od pucki zdaje się.
-
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Chcialabym kupic 3 duze norki dla malutkiego lysolka kolor obojetny ale bez pseudofuterka.prosze o pw
Od 07.04.2018. - 26.12.2020 Tofik wieczne DT u Ewy i Michała
Za TM Rubis 11.12.2015-19.03.2018 może czas zaleczy rany..
Za TM Rubis 11.12.2015-19.03.2018 może czas zaleczy rany..