16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Chocolate Monster
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Mała Cynka i Liliana ,chrzestnej mi proszę nie kraść
A jak już to Mięta i Melissa 
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Mięta i Melisa nie może być to niech zostanie Mała Cynka i Liliana
.
-
basia M
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Dodam , że SOJKĘ też miałam (to mamuśka Cynki była
)
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Powiem szczerze, że nie wiem, dlaczego nie zostałas poinformowana
powinnaś, oczywiście.
W moich obowiązkach leży dział świnek polaboratoryjnych i zbór umów adopcyjnych, a dyskusję zobaczyłam dzisiaj przypadkiem.
Moim zdaniem możesz swoje świnki nazywać jak chcesz, niezależnie od źródła, ziółka tez mogą być, to "roślinne" ograniczenie to ma być ułatwienie dla nas, a nie utrudnienie dla Ciebie. Tylko sprawdź w wyszukiwarce, czy imienia nie było i tyle. Powodzenia
W moich obowiązkach leży dział świnek polaboratoryjnych i zbór umów adopcyjnych, a dyskusję zobaczyłam dzisiaj przypadkiem.
Moim zdaniem możesz swoje świnki nazywać jak chcesz, niezależnie od źródła, ziółka tez mogą być, to "roślinne" ograniczenie to ma być ułatwienie dla nas, a nie utrudnienie dla Ciebie. Tylko sprawdź w wyszukiwarce, czy imienia nie było i tyle. Powodzenia
- Aussie.
- Kontakt:
Nooo tak ale teraz to ja nie chciałabym Wam utrudniać i wprowadzać zamieszania nazywając tak świnki nie polaboratoryjne.. Skoro już wiem, to okej, będę się stosować. Dla mnie nadane imię jest bardzo ważne i wiele oznacza, teraz po prostu będę musiała poświęcić na to więcej czasu i tak zwana "pierwsza myśl" nie wchodzi w grę bo szansa na to, że akurat nikt wcześniej na to nie wpadł jest nikła..
.
-
katiusha
Polecam tą stronkę: http://www.20000-names.com/
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
pierwsza myśl jest zwykle świetna! Tylko potem opcja "szukaj" ...i ... ewentualnie wtedy druga myśl 
- Aussie.
- Kontakt:
Albo 15
. Spokojnie dam sobie radę, najważniejsze, że już wiem
.
. Dziękuję
.
Ty jak zawsze ratujeszkatiusha pisze:Polecam tą stronkę: http://www.20000-names.com/
- Aussie.
- Kontakt:
Zobaczcie, mam kolejną świnkę z talentem do pozowania i z parciem na szkło
. Oto wyżej wymieniona modelka, Cynka
.

Mała Lilianka też jest prześliczna, na niej zdecydowanie bardziej widać efekty braku witamin i inwazji wszołów. Sierść jest sztywna, matowa, miejscami jej brak ale środek już zadziałał. Walczył z inwazją całą dobę! Teraz dziewczynki są jakby żywsze, jak weszłam do pokoju to Lilka nawet spała na domku!

Na początku przyszłego tygodnia wybiorę się z małymi do weta na badanie kontrolne i założę wątek
. Także kolejka może zacząć się ustawiać
.

Mała Lilianka też jest prześliczna, na niej zdecydowanie bardziej widać efekty braku witamin i inwazji wszołów. Sierść jest sztywna, matowa, miejscami jej brak ale środek już zadziałał. Walczył z inwazją całą dobę! Teraz dziewczynki są jakby żywsze, jak weszłam do pokoju to Lilka nawet spała na domku!

Na początku przyszłego tygodnia wybiorę się z małymi do weta na badanie kontrolne i założę wątek