Czy nie zostawia siwych śladów?dortezka pisze:Od czasu do czasu dodaję do prania łyżkę sody.. ona niby dezynfekuje..
Trusie|Ktoś|Mirabelka|Czambek|Kayle|Gloria|Kuki|Koty|DT :)
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Trusie|Ktoś|Mirabelka|Czambek|Nico|Gloria|Kuki|Koty|DT :
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
nie
ale daję zazwyczaj do przegródki prania zasadniczego. Nic się nie dzieje, mimo, że na opakowaniu straszą, że może wybarwiać. 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Usiu jak ja dawno u Ciebie nie byłam, ale Cię obświniło

No to kiedy wpadasz? Kocyk Ci oddać muszękaterrina pisze:Usiu jak ja dawno u Ciebie nie byłam, ale Cię obświniło![]()

Ja ciągle zaglądam bo się napatrzeć na te Twoje cuda nie mogę 

NICO jest zabójczo piękny! 

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Usia ja zainwestowałam w taką drewnianą szczotkę z dość twardym włosiem, większość spokojnie się nią wyczesze. Wrzucam wszystko na 60 stopni, piorę w proszku, dodaję trochę płynu do płukania i dość często ocet - on dezynfekuje najlepiej, nie odbarwia itp. Raz na jakiś czas oglądam filtr w pralce, ale tragedii nie ma. A po świńskim praniu nastawiam nasze ręczniki na 90 stopni, pralka jest odkażona idealnie.
na włoski to najlepszy wąż ogrodowy na działce 

U nas się trochę dzieje.
1. Gloriś ścieła włosy. Tzn. kokot z grzywki został ścięty. Stwierdziłyśmy, że lepiej jak się wszystko wyrówna i będzie rosło razem by stworzyć piękną kulkę loczków. Nie wygląda to teraz ładnie, ale z czasem, będzie najpiękniejszą ze wszystkich
2. Chambuś i Nico 08-11-2013 pojechali z ciocią Cynthią do Warszawy, gdzie czeka na nich ciocia Iceberg, by chłopców... pomniejszyć o męskości
3. Podjęłam się adopcji nowej świnki, która docelowo zamieszka z Chambusiem. Poniżej poznajcie Kalję, na którą wyczekujemy z zapartym tchem (Havi, dziękuję za zaufanie i wyadoptowanie mi małej
).
4. Nico po powrocie zamieszka z obiema Trusiami.
5. Kuki ładnie zarasta futerkiem skóra na zoperowanym oku.
6. Z piątku na sobotę zasnęłam z Mirabelką w łóżku (mąż miał na noc), obudziła mnie o 4 nad ranem gdy zaczęła mi łazić po głowie i sikać we włosy
Proszę sobie wyobrazić w jakich miłych zapach spałam i jak zmasakrowaną miałam pościel
Obie wyspałyśmy się cudnie

Hamak zakupiony na stowarzyszeniowym bazarku służy za łoże małżeńskie

Najlepsze dla nas są norki Pastuszkowej. Norka i hamaczek w jednym- siostry prze-szczęśliwe!

Kajla

1. Gloriś ścieła włosy. Tzn. kokot z grzywki został ścięty. Stwierdziłyśmy, że lepiej jak się wszystko wyrówna i będzie rosło razem by stworzyć piękną kulkę loczków. Nie wygląda to teraz ładnie, ale z czasem, będzie najpiękniejszą ze wszystkich

2. Chambuś i Nico 08-11-2013 pojechali z ciocią Cynthią do Warszawy, gdzie czeka na nich ciocia Iceberg, by chłopców... pomniejszyć o męskości

3. Podjęłam się adopcji nowej świnki, która docelowo zamieszka z Chambusiem. Poniżej poznajcie Kalję, na którą wyczekujemy z zapartym tchem (Havi, dziękuję za zaufanie i wyadoptowanie mi małej

4. Nico po powrocie zamieszka z obiema Trusiami.
5. Kuki ładnie zarasta futerkiem skóra na zoperowanym oku.
6. Z piątku na sobotę zasnęłam z Mirabelką w łóżku (mąż miał na noc), obudziła mnie o 4 nad ranem gdy zaczęła mi łazić po głowie i sikać we włosy

Hamak zakupiony na stowarzyszeniowym bazarku służy za łoże małżeńskie

Najlepsze dla nas są norki Pastuszkowej. Norka i hamaczek w jednym- siostry prze-szczęśliwe!
Kajla

hahaha nowy zapach, ciepły jesienny sik
Ja ostatnio w nocy pościel zmieniałam, bo między poduszki mi się świnia zlała. A kiedyś na telefon...
aż gadać się odechciało
Kciuki dla chłopaków i gratuluję doświnienia