To czekam , bo normalnie wierzyć się nie chceCorina pisze:Nie mam pojęcia może jutro się cos dowiem
Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROCŁAW]
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROC
no ja sama się zdziwiłam o co chodzi
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 18:50 przez Corina, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
dobrze , że cesarki jej nie robił , bo by się zdziwiłCorina pisze:no ja sama się zdziwiłam o co chodzi może dr cos jutro zarządzi
No. Jestem tylko ciekawa co w takim razie tam ma
-
- Kontakt:
Też jestem ciekawa , a może to cysty ?Corina pisze:No. Jestem tylko ciekawa co w takim razie tam ma
Kto wie. Jutro zadzwonię pewnie będę musiała jechać jeszcze raz i wtedy dopiero się dowiemy. Może jej USG zrobią i wtedy będzie lepiej widać.
-
- Kontakt:
Corina pisze:Zdjęcie wygląda dokładnie tak trzeba je otworzyć w nowym oknie żeby było większe, albo kliknąć:
Jak widać nie ma nawet zarysu kręgosłupów czy czaszek maluchów. Diagnoza Pani była następująca. Świnka mogła tą ciąże stracić i nie do końca znane są przyczyny. Nie natrafiłam na dr Piaseckiego (speca od świnek ) bo pomyliłam godziny w których przyjmuje. Jutro będę dzwoniła i gdy obejrzy te zdjęcia powie co dalej z tym robić.
To dziwne bo dwa razy miała wizytę i wszyscy byli pewni, że jest w ciąży i wszystko jest w porządku. Płody były wyczuwalne, śwince widocznie urósł brzuch...
Nie wiem nie znam się. Zobaczymy co doktor powie.
Wetem nie jestem, mogę tylko napisać co mi się nasuwa.
Yami w okolicy nerek ma taki dziwny kręgosłup....Widzicie, że jest spłaszczony? Może tak kiepsko leżała na rtg, ale dziwne. Poza tym ma podejrzanie duży żołądek. Świnki mają wypchane jelito ślepe, a tutaj widzę podobnej wielkości jelito ślepe i żołądek...Naprawdę nie widziałam jeszcze takiego zdjęcia - nawet w atlasie radiologicznym ewidentnie jelito ślepe przewyższa wielkością żołądek i żadne zdjęcie nie pokazuje inaczej. Może wyczuwali powiększony żołądek??? I stąd też ten kręgosłup ma jakiś inny kształt?? Kurde, o co chodzi...
świnka leżała na plecach i na boku podczas zdjęć, nie mam pojęcia jutro będę cokolwiek wiedziała
dla mnie to co najmniej dziwne
być może cysty być może coś z żołądkiem być może ciąża urojona
dla mnie to co najmniej dziwne
być może cysty być może coś z żołądkiem być może ciąża urojona