Dopiero teraz dopatrzyłam się, że dziewczynki razem z cud-facetem mają wątek! Ja to mam refleks . A tu już kolejne doświnienie . Skąd jest malutka?
Ostatnie zdjęcie: panie odpoczywają, Karmel stoi na straży - pilnuje, żeby nikt im warzyw nie podkradł - dzielny Karmelito
I tak na marginesie: czy można jeszcze (w Waszym przypadku) mówić o pokoju córki?
Świnkowy zawrót głowy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Świnkowy zawrót głowy
Nie zauważyłam większej różnicy w karmie CN z małego i dużego worka. Kupuję tylko duże worki, bo przy średnio 12 świnkach granulatu ubywa błyskawicznie i wszystkie świnki jedzą go chętnie.
10 kg worki CN są opłacalne, ale tylko jeśli masz dużo świnek, albo możesz się z kimś podzielić. Wiadomo, im większe opakowanie, tym niższa cena jednostkowa za kg.
10 kg worki CN są opłacalne, ale tylko jeśli masz dużo świnek, albo możesz się z kimś podzielić. Wiadomo, im większe opakowanie, tym niższa cena jednostkowa za kg.
Hehe! Rzeczywiscie szybko u nas poszlo. Przeciez od razu sie przyznalam, ze to swinkowy zawrot glowyPulpecja pisze:Dopiero teraz dopatrzyłam się, że dziewczynki razem z cud-facetem mają wątek! Ja to mam refleks . A tu już kolejne doświnienie . Skąd jest malutka?
I tak na marginesie: czy można jeszcze (w Waszym przypadku) mówić o pokoju córki?
Malutka jest z zarejestrowanej hodowli Cavia Dafi z Warszawy. Zakochalam sie i zwyczajnie serce mi pekalo z milosci
Hmmm.... pokoj corki pytasz... No z tym caraz slabiej. Swinie podbijaja coraz wieksze terytorium
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
Super prosiaki Też bym chciała takie stado...
U mnie początkowo świnki mieszkały w pokoju syna...niedawno otrzymały swój własny pokój ...zlikwidowałam sypialnię, żeby One miały komfort
U mnie początkowo świnki mieszkały w pokoju syna...niedawno otrzymały swój własny pokój ...zlikwidowałam sypialnię, żeby One miały komfort
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
U nas już prawie cały pokój córki jest zaświniony z kretesem!Sypialni nie mam, bo mam pracownię, więc już bardziej się nie ściśniemy, no chyba, że zmienimy robotę
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Super, że tak szybko poszło Mówiłam, że czym większe stado tym łatwiejsze łączenie A jak jest jeszcze pan i władca haremu to już w ogóle pikuś
Kiedy kolejne doświnienie?
Destiny pisze:Super prosiaki Też bym chciała takie stado...
Padlam!sosnowa pisze:U nas już prawie cały pokój córki jest zaświniony z kretesem!Sypialni nie mam, bo mam pracownię, więc już bardziej się nie ściśniemy, no chyba, że zmienimy robotę
To sie nazywa prawdziwa swinska rodzina!
Dzieki dziewczyny! Utwierdzacie mnie w przekonaniu, ze nie jestem jedyna nienormalna. Jak nas bedzie wiecej, to przesuniemy norme
Uwielbiam Was!
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
My jesteśmy normalne...to ci, co świń nie mają są jacyś tacy...niepełnosprytniAfi pisze:Utwierdzacie mnie w przekonaniu, ze nie jestem jedyna nienormalna
jak się przyzwyczaję do poczwórnej ilości bobówmartuś pisze:Super, że tak szybko poszło