Roczna świnka w ciąży!!!

Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Roczna świnka w ciąży!!!

Post autor: kimera »

Jeśli zachowuje się spokojnie, je, chodzi, to nie trzeba się o nią martwić. Urodzi, kiedy przyjdzie pora. Ciąża świnki trwa do 72 dni, a są takie samiczki, które czekają do ostatniego dnia.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Jak tam u was???
Ramireza

Post autor: Ramireza »

Jeszcze nic :idontknow: Chyba faktycznie o tydzień pomyliliśmy datę, co oznacza, że dziś jest 67 dzień ciąży :roll: . Samiczka dobrze się czuje, więc dam jej spokój i poczekamy jeszcze do 72 dnia. Później to już nie możliwe,żeby nie urodziła, bo chłopak zamieszkał osobno.
Anulka1602

Więc czekamy cierpliwie na szczęśliwe rozpakowanie się mamusi i :photo: małych słodziaków :buzki:
Oczywiście mocno :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Anulka1602

I co,i co????? Mamusia już się rozpakowała???
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Anulka1602 pisze:I co,i co????? Mamusia już się rozpakowała???
podnoszę!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Ramireza

Jeszcze czekamy :roll: . Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że to lada chwila. Ma bardzo powiększone sutki, pije bardzo dużo i siedzi w kącie, w którym zwykle nie siedziała. Zachowuje się spokojnie i mieli siano cały czas, więc dajemy jej spokój.
Anulka1602

Więc nadal niecierpliwie czekamy i wszystkimi paluszkami (ludzkimi i świnkowymi) z całych sił :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za szczęśliwe rozpakowanie :buzki:
Hekatexs

Post autor: Hekatexs »

Jejku mam nadzieję, że urodzą się tej nocy bez żadnych komplikacji i jutro zobaczysz śliczne, maleńkie i radosne pchełki :love: informuj nas na bieżąco, a gdybyś jednak była przy porodzie, to z tego co słyszałam mama nie musi od razu karmić młodych i może dopiero po kilku godzinach (jeśli mam złe informacje to wyprowadźcie mnie z błędu kiedyś przeczytałam to na stronie o świnkach nie pamiętam jakiej) :?
Ramireza

Jesteście wszyscy kochani :buzki: jesteśmy w pełnej gotowości i czekamy..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciąża i wychowywanie młodych”