Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
Moderatorzy: porcella, pucka69
Re: Piętnastka z września - szukamy DT!!!
Hehe wszystko pięknie tylko co zrobić żeby zaliczyć?
Właśnie o Joannie pisałam przed chwilą Porcelli w PW ;P
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Już napisałam do Libra20 PW, wszystkio ustalimy...
Pucko, wybacz że ze speedy pokrzyżowałam Ci plany, ale chwilowo mam nóż na gardle, bo trzy ciężarówki, w sumie 6 tymczasów już nie zmieszczę dodatkowej klatki dla facecików... Jeśli uda się wyadoptować premierów do zoobotaniki, to będę 21/22 i wtedy pewnie speedy będzie wolna - więc jakieś dwa miejsca będą być może... Jeśli uda mi się dr Izę namówić na adopcję Nali i Noelii (a pracuję nad tym), zwolni mi się klatka i chłopcy będą mieli gdzie się przesiedlić... A co z Pomorzem? Pytająca, dziewczyny? Tam była taka prężna działalność...
Pucko, wybacz że ze speedy pokrzyżowałam Ci plany, ale chwilowo mam nóż na gardle, bo trzy ciężarówki, w sumie 6 tymczasów już nie zmieszczę dodatkowej klatki dla facecików... Jeśli uda się wyadoptować premierów do zoobotaniki, to będę 21/22 i wtedy pewnie speedy będzie wolna - więc jakieś dwa miejsca będą być może... Jeśli uda mi się dr Izę namówić na adopcję Nali i Noelii (a pracuję nad tym), zwolni mi się klatka i chłopcy będą mieli gdzie się przesiedlić... A co z Pomorzem? Pytająca, dziewczyny? Tam była taka prężna działalność...
Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
To ja się już nie mieszam. Jakby co to tak jak pisałam w razie czego mogę posłużyć jako transport i TDT pomiędzy przewozami.
To ja się już nie mieszam. Jakby co to tak jak pisałam w razie czego mogę posłużyć jako transport i TDT pomiędzy przewozami.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No była, ale jakoś po dyskusjach u zarania nowego forum Pytająca sobie poszła. Powiedziała, ze na trzy tygodnie, ale nie wraca. Hop, hop! Pytająca! wracaj, potrzebujemy Was
Myślę nad jakąś akcją na FB (Panna Fiu Fiu obiecała ogarnąć), może współpraca z jakimiś innymi stowarzyszeniami? co myslicie?
@MArta, Libra
Myślę nad jakąś akcją na FB (Panna Fiu Fiu obiecała ogarnąć), może współpraca z jakimiś innymi stowarzyszeniami? co myslicie?
@MArta, Libra
Jakoś sarkastycznie to zabrzmiało...Cynthia pisze:Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
Ale mam dziś zły dzień, więc może źle oceniam.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Masz zły dzień. Ale jest już nowy dzień, ten będzie lepszy.
Obypucka69 pisze:Masz zły dzień. Ale jest już nowy dzień, ten będzie lepszy.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
To nie było sarkastycznie, to było stwierdzenie faktu i cień nadziei. Przykro mi, że tak to odebrałaś, nie było to moim celem. Może zabrakło emoikonki Z Librą właśnie omawiamy szczegółyMarta_K pisze:Jakoś sarkastycznie to zabrzmiało...Cynthia pisze:Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
Ale mam dziś zły dzień, więc może źle oceniam.