Frania jest po rtg klatki piersiowej. Okazało się, że ma serduszko całkowicie po lewej stronie i wysłano mnie z nią na echo serca do doktor Patrycji Bednarz-Hebel we Wrocławiu. Na badaniu byłyśmy dzisiaj - Frania jest zdrowa, ma jedynie szelesty fizjologiczne i w związku z tym trzeba ją będzie skontrolować jak dorośnie. Ogólnie nie ma się czego przyczepić na ten czas. Antybiotyk podaję jej już drugi tydzień - nos o wiele mniej oblepiony, choć są momenty, że jest tej wydzieliny sporo Zobaczymy co będzie po odstawieniu leku. Wygląda na to, że albo Frania ma jakiś wirus, którego nie wyeliminujemy antybiotykami albo ma zapchane kanaliki łzowo-nosowe i trzeba będzie je przeczyścić...
A teraz lepsza część Otóż dokonałam próby połączenia Frani z moją Zosią (o Zosi poczytacie tutaj: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=677). I okazuje się, że dziewczynki się akceptują Na razie nie ma big love, ale nie gryzą się, razem ładnie biegają, jedzą i leżakują Nie oddamy z Zosią Frani!
Frania -prześliczna świnkodziewczynka :)Wrocław-REZ.
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Frania -prześliczna świnkodziewczynka :)Wrocław-Wst.REZ.
W sobotę wielki dzień . Podpisujemy umowę adopcyjną Franki
ps. gdzieś mi coś mignęło przed oczami , że ten cudowny dzień , będzie zaznaczony w Twoim kalendarzu na czerwono czekaj , kiedy to było , chyba w piątek
ps. gdzieś mi coś mignęło przed oczami , że ten cudowny dzień , będzie zaznaczony w Twoim kalendarzu na czerwono czekaj , kiedy to było , chyba w piątek
Re: Frania -prześliczna świnkodziewczynka :)Wrocław-REZ.
Tak Derwuś, ten dzień będzie zdecydowanie świętem
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Rozumiem, że damę można przenieść do uratowanych?
Cynthia - umowa podpisana, świnka uratowana