Gustaw i DJ jedwabne słodziaki z Łodzi WST REZ
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gustaw i DJ jedwabne słodziaki z Łodzi WST REZ
Zdjęcia koniecznie! Opis kapitalny.
Super relacja z nowego domku (dziękuję) 
Chłopcy są dosyć płochliwi (u nas też od razu nurkowali w domku) ale jak wyjmie się ich z klatki to DJ jest mega ciekawskim świnkiem wszędzie chce zajrzeć raczej w miejscu nie usiedzi za długo. To co bardzo tez lubią to świeże ogórki

Chłopcy są dosyć płochliwi (u nas też od razu nurkowali w domku) ale jak wyjmie się ich z klatki to DJ jest mega ciekawskim świnkiem wszędzie chce zajrzeć raczej w miejscu nie usiedzi za długo. To co bardzo tez lubią to świeże ogórki

- sosnowa
- Kontakt:
Ogórki to podstawa!
http://naforum.zapodaj.net/f8336da27a28.jpg.html

Ogórki uwielbiają i wyrywają je sobie bezwzględnie.
Wczoraj dwie godziny buszowały po pokoju.
O bobkach nie wspomnę.
Mam wrażenie że one głównie produkują bobki i to jest ich podstawowe zajęcie. Trochę nawożę nimi ogródek ..trochę nawozi sie pies ...ble
Zresztą pies ma niezły ubaw gdy stoi przy klatce i czatuje a Gutek patrzy się, patrzy i..... śmiga do domku !!
Tina (pies) jest przekonana że Gutek wypadnie z drugiej strony i bardzo jest zdziwiona jak go z tyłu klatki nagle nie ma ???!!!!
DJ generalnie ma wszystko w nosie...najważniejsze jest węszyć, węszyć , jeśc,jeść i bobki, bobki...dużo bobków ...

Ogórki uwielbiają i wyrywają je sobie bezwzględnie.
Wczoraj dwie godziny buszowały po pokoju.
O bobkach nie wspomnę.
Mam wrażenie że one głównie produkują bobki i to jest ich podstawowe zajęcie. Trochę nawożę nimi ogródek ..trochę nawozi sie pies ...ble
Zresztą pies ma niezły ubaw gdy stoi przy klatce i czatuje a Gutek patrzy się, patrzy i..... śmiga do domku !!
Tina (pies) jest przekonana że Gutek wypadnie z drugiej strony i bardzo jest zdziwiona jak go z tyłu klatki nagle nie ma ???!!!!
DJ generalnie ma wszystko w nosie...najważniejsze jest węszyć, węszyć , jeśc,jeść i bobki, bobki...dużo bobków ...
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2015, 7:54 przez MagdaBu, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja mam też dwa prosiaki => w identycznych kolorach

- sosnowa
- Kontakt:
Nie ma co mówić ble, trzeba mówić "cześć, jestem nowa w klubie"
Wszystkie psy uwielbiają świńskie bobki, które w dodatku są dla nich zdrowe, zawierają masę dobroci, witaminy, probiotyki itd. Moja suka kocha świnki także dlatego, że to producenci psich łakoci
Zdjęcie super, chlopaki mają raj po prostu.

Zdjęcie super, chlopaki mają raj po prostu.
Sprzątam klatkę co drugi dzień. Żwirek drewniany i drybed. Mimo to czuc mocno w calym domu. Macie jakies patenty lepsze niz moj? ☺Do ogrodu juz nie wychodzą bo od dzis chłodno.
Moj patent to sprzatac codziennie, a jak trzeba to dwa razy dziennie. Lepszych sposobow nie znam 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Może chłopcy jeszcze trochę smrodzą, bo to nowe dla nich miejsce? W takim razie potem to ustąpi.
Produkcja bobków to rzeczywiście główne zajęcie kawii domowych
. Nic, tylko zmiatać i proponować sąsiadom jako "peletowany ekologiczny nawóz peruwiański"
.
Produkcja bobków to rzeczywiście główne zajęcie kawii domowych