Wracam 16/01 z Warszawy, jak niczego nie znajdziesz do tego czasu to daj znać.lubię pisze:Jak formikarium![]()
Szukamy transportu dla norników
Norniki polabo
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Norniki polabo do adopcji w Warszawie
Nie znalazłam
Nadia, byłoby super, na razie jedyny transport jaki się trafił byłby 19. Polskim Busem. PB nie wozi zwierzaków, a nie wyobrażam sobie norników udających że są niewinnym alergii przedmiotem...

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
nie byłoby ich wprawdzie widać... ani słychać, one wydaja jedynie ultradźwięki. Ale nie namawiam
Ale ryją, im bardziej przestraszone, tym mocniej pewnie, wyobrażasz sobie bezgłośne rycie? Czekam jeszcze na odpowiedź sarastro, bo czy one w tym labie wytrzymają do połowy stycznia, to wątpię.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
tak, one są cichutkie, a jak siedzą w trocinach, to naprawdę ich nie słychać. Poza tym transporter wkładasz do torby, która głuszy dźwięki, a powietrze idzie górą. Zresztą zależy ile ich będzie ryć ...
Lubią: banana, seler, xtra vital dla myszy, kolby ziarniste.
Lubią: banana, seler, xtra vital dla myszy, kolby ziarniste.
Nie ma sprawy, popytam jeszcze w pracy, bo często ktoś jeździ, to może będziesz miała wcześniej swoje "szczury"lubię pisze:Nie znalazłamNadia, byłoby super, na razie jedyny transport jaki się trafił byłby 19. Polskim Busem. PB nie wozi zwierzaków, a nie wyobrażam sobie norników udających że są niewinnym alergii przedmiotem...

Czytałam ich historię, przerażające

Nadia nie wkurzaj męża - DT na laby będzie potrzebne
Porcella, w sumie to nie wiem ile, akwarium ma 140l, to z Twoich doświadczeń wynika, że z 6-7 się zmieści
Serio, to napisałam, co mam i że biorę, ile i jakie, to niech już sobie ustalą, mi wszystko jedno. Ja sprawuję opiekę merytoryczną, praktycznie zajmował się nimi będzie tż, więc z tego powodu też mi lotto 

Porcella, w sumie to nie wiem ile, akwarium ma 140l, to z Twoich doświadczeń wynika, że z 6-7 się zmieści

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Chyba za dużo nie ma co brać, bo mogą się gryźć.
Ja dostałam 4 myszoskoczki (moze z tego samego labo) i siedziały w akwarium 240 l. Potem 3 gryzły jedną i musiałam ją oddzielić. Poszła do adopcji. Z trójki jedna odeszła w lato i mam teraz dwójeczkę
Ja dostałam 4 myszoskoczki (moze z tego samego labo) i siedziały w akwarium 240 l. Potem 3 gryzły jedną i musiałam ją oddzielić. Poszła do adopcji. Z trójki jedna odeszła w lato i mam teraz dwójeczkę

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mnie sie wydaje, że te cztery sobie świetnie radza, ale one są juz jakoś podzielone i sparowane. 240l to kawał akwa!
mogę mieć chętnego na 3 - 4 takie stwory, tu u mnie z Puław. Jak będę 20-go po laby to mogłabym zabrać. Trzeba jeszcze domu dla tych cudaków?