Roksi147 pisze:Orinoco pojechał dziś do DS ,zostały same dziewczynki.
Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA
Huraaa powodzenia Orinoco!
Pati daj koniecznie znać jak maluch po podróży i jak się chłopcy dogadują, będzie super jak założysz im wątek w "Nasze świnki"
Sylwia a dziewczynki kiedy wyruszają do swoich domków stałych?
Pati daj koniecznie znać jak maluch po podróży i jak się chłopcy dogadują, będzie super jak założysz im wątek w "Nasze świnki"
Sylwia a dziewczynki kiedy wyruszają do swoich domków stałych?
No ładnie przez Orinoco Patrycja do szkoły nie poszła i nie zjadła śniadania bo obserwowała chłopaków i ich łączenie.Jak na razie cały czas negocjacje co do dominacji trawają .
Melodynka jedzie w czwartek,Edytka w piątek ,Amber i Majbach jadą razem do Bydgoszczy w przyszłym tygodniu może.
Melodynka jedzie w czwartek,Edytka w piątek ,Amber i Majbach jadą razem do Bydgoszczy w przyszłym tygodniu może.
Orinoco się już zadomowił Speedy'ego ani mnie się nie boi, biega po całym pokoju za Speedy'm i robi to co on.... Najgorsze jest to że Speedy się denerwuję jak Orinoco próbuje go "gwałcić" Ale chłopaki na rękach zasypiają i się przytulają do siebie... Jutro niestety do szkoły i nie będzie patrzenia na prośki....
A jeśli chodzi o wątek w "naszych świnkach" to założę w sobotę albo niedzielę jak znajdę chwilkę ( bo dużo nauki...)
A jeśli chodzi o wątek w "naszych świnkach" to założę w sobotę albo niedzielę jak znajdę chwilkę ( bo dużo nauki...)
Patrusia ty sie ucz a nie na proski patrz .Fajnie ze chlopaki sie dogaduja.
Dzisiaj chłopcy odnaleźli swoje dwa kąty, w których sobie śpią (jeden pod krzesłem, a drugi obok klatki) A jak są już są w klatce to albo jedzą albo Speedy wyleguje się i pilnuje śpiącego w hamaku Orinoco... Ale oczywiście nie można zapomnieć o bardziej aktywnej stronie ich trybu życia tj. ganianie się po dywanie, albo uciekaniem przed tą dużą... Za nie długo będzie trzeba wykąpać Orinoco bo ma na zadzie zacieki...
Jak ktoś nie ma w glowie to ma w nogach pomylilam dzień transportu Edytki.W domu zaczełamsię zastanawiać czy na pewno dobrą świnkę wzięłam .
Dziś do DSu pojechała Edytka dzięki panu Tomkowi który ją zabrał,za co mu bardzo dziękujemy .
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Edytka jest już u mnie stoi w drugiej klatce obok świń - te nie wykazują większego zainteresowania. Kiedy położyłam Kasię i Edytkę na kocu, to Kasia wróciła do klatki jeść . Maleńka ciągle się boi (chociaż kiedy TŻ ją łaskocze albo "czesze" to popcorninguje:)), w klatce mało co wychodzi ze swojego tunelu. Je, bobczy, siusia (zdążyła już obobczyć całe łóżko i mnie osiusiać), dzisiaj zacznę łączenie z całym stadem (zanosi się na bezproblemowe, ale chyba póki co każde takie było ).