Malutka Fiołek - rezerwacja [W-wa]
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Sokółka
- Kontakt:
Re: Malutka Fiołek - wst. rezerwacja [W-wa]
Yeey!Fiołka ma rezerwację!Gratulacje!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Fiołeczku gratuluję domku
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A kiedy jedzie?
Nie wcześniej niż za ok 1.5 tygodnia. Musze ja zważyć po powrocie z wakacji i wtedy się okaże
WPA wypadło super pozytywnie!
WPA wypadło super pozytywnie!
Panienka będzie miała super dom!
Re: Malutka Fiołek - rezerwacja [W-wa]
Fiołek właśnie stuknęło 300g i w tym tygodniu o ile wszystko pójdzie sprawnie pojedzie do nowego domu. Bardzo chciałam i nadal chciałabym ją zatrzymać, ale to niestety niemożliwe, więc dobrze, że trafi w dobre ręce. Będzie mi lżej na sercu
Poza tym towarzystwo w wieku zbliżonym dobrze jej zrobi, bo mieszka obecnie z gderliwą ciotką której już nie popcorning w głowie, bo przecież 2 lata to wiek poważny i z mamą, która mimo niepoważnego wieku jest tak zmęczona ciążą, porodem i dydaniem przez trzy knypy, że ostatnie na co ma ochotę to brykanie.
A Fiołek bryka, popcornuje, skacze po domkach i cieszy się z każdej głupoty, jak to dzieciak
Poza tym towarzystwo w wieku zbliżonym dobrze jej zrobi, bo mieszka obecnie z gderliwą ciotką której już nie popcorning w głowie, bo przecież 2 lata to wiek poważny i z mamą, która mimo niepoważnego wieku jest tak zmęczona ciążą, porodem i dydaniem przez trzy knypy, że ostatnie na co ma ochotę to brykanie.
A Fiołek bryka, popcornuje, skacze po domkach i cieszy się z każdej głupoty, jak to dzieciak
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To może jakieś fotki z okazji przekroczenia 300g? Nowy domek koniecznie musi założyć wątek w naszych świnkach bo Fiołek to moje niespełnione marzenie
Witajcie kochani Świnkomaniacy,
Nowy domek dla Fiołka melduje pełną gotowość do przyjęcia Maleństwa i już się nie może doczekać jak tylko Fiołek przybędzie do mnie i do moich "Łobuzów" zaraz założę wątek i prześlę zdjęcia . Bardzo się cieszę, że Fiołek też jest żywe srebro i popcornuje, bo moje Łobuzy też cały czas szaleją
pozdrawiam wszystkich i czekam z niecierpliwością.
Nowy domek dla Fiołka melduje pełną gotowość do przyjęcia Maleństwa i już się nie może doczekać jak tylko Fiołek przybędzie do mnie i do moich "Łobuzów" zaraz założę wątek i prześlę zdjęcia . Bardzo się cieszę, że Fiołek też jest żywe srebro i popcornuje, bo moje Łobuzy też cały czas szaleją
pozdrawiam wszystkich i czekam z niecierpliwością.