Podróżniczka Sabinka- DS w Gdyni u Tereski
Moderator: silje
Re: Podróżniczka Sabinka potrzebny tran.Warszawa-Gdynia
Sabinka w poniedziałek wyrusza nad morze do DSu,ale trochę kombinacjami. W domku swoim będzie dopiero w środę.
Dziękujemy Weronice, że jest tak miła i zabierze Sabinkę ze sobą
Dziękujemy Weronice, że jest tak miła i zabierze Sabinkę ze sobą
Re: Podróżniczka Sabinka czeka ją najważniejsza w życiu podr
Sabinka dziś o 19 wyjeżdża do DSu ale w Gdyni będzie dopiero w środę ok 15.00.Pięknie zapakowana na tak długą podróż aż jej zdjęcie zrobiłam.
trzymam kciuki za szczęśliwe dotarcie do celu
Weronika wyśmiała mnie za paczuszkę zrobioną dla Sabinki na trzy dni i oczywiście jej nie wzięła ,bo powiedziała że przyda się dla innych tymczasków .
Mała już pojechała mamy nadzieje, że DS się odezwie na wątku jak Sabinka się czuje.
Mała już pojechała mamy nadzieje, że DS się odezwie na wątku jak Sabinka się czuje.
Re: Podróżniczka Sabinka- DS w Gdyni u Tereski
Witam,
Sabinka jest już z nami od tygodnia. Pomału poznajemy się nawzajem, swoje smaczki i zwyczaje. Jest cudowna i słodziutka. Zrobiłam sobie listę rzeczy, które nasz słodziaczek może jeść i powiesiłam na lodówce żeby pamiętać.... Jest taka mądra i grzeczna.....Sama wskakuje i wyskakuje ze swojej klatki. Lubi być głaskana. Następnym razem napiszę więcej i dodam zdjęcia
pozdrawiam
Teresa
Sabinka jest już z nami od tygodnia. Pomału poznajemy się nawzajem, swoje smaczki i zwyczaje. Jest cudowna i słodziutka. Zrobiłam sobie listę rzeczy, które nasz słodziaczek może jeść i powiesiłam na lodówce żeby pamiętać.... Jest taka mądra i grzeczna.....Sama wskakuje i wyskakuje ze swojej klatki. Lubi być głaskana. Następnym razem napiszę więcej i dodam zdjęcia
pozdrawiam
Teresa
Re: Podróżniczka Sabinka- DS w Gdyni u Tereski
Bardzo mi miło czytać takie fajne rzeczy o Sabinkce i super, że zmiana mieszkania nie zmieniło Sabinki