Poznańskie świniory - koniec pewnego rozdziału.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Major, Olesia, Gryzelda i malutka Amiga
śluuuub gratulacje gdybyśmy się nie zobaczyły do tego czasu (bo choć tak blisko mamy do siebie, to jakoś tak rzadko się widujemy ) to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, 5:11 przez atka1966, łącznie zmieniany 1 raz.
No proszę, proszę Nic się ślubem wcześniej nie chwaliłaś Gratuluję i życzę powodzenia w "tym dniu" no i na obronie też
i jak tam "PANI MŁODA" ?
a gdzie ? chwalić nam się tu zaraz
a gdzie ? chwalić nam się tu zaraz
Jeszcze nie mam wszystkich zdjęć, jak nadpłyną wybiorę najbardziej odpowiednie
Edit 31.10.2014 - czas nadszedł
KONIEC EDITU Z 31.10.2014
Koniec prywaty teraz czas na prosięta, bo to przecież ich temat Prosięta w upały odpoczywają. Odpoczywają cały rok, ale teraz jakby bardziej Mała Krzywa niezmiennie prezentuje ten sam wizerunek przez większość dnia, nie wiem jak ona przy tej temperaturze wytrzymuje w czapce (bez niej jest straszliwie zestresowana, więc nie zabieram), zaczęłam kłaść jej do kryjówki butelki z zimną wodą żeby się nie przegrzała.
Reszta stadła na mój widok pozeskakiwała z hamaczków z nadzieją na jedzonko:
A teraz niespodzianka:
Są już pierwsi zadowoleni użytkownicy Sprzedaż wkrótce!
Edit 31.10.2014 - czas nadszedł
KONIEC EDITU Z 31.10.2014
Koniec prywaty teraz czas na prosięta, bo to przecież ich temat Prosięta w upały odpoczywają. Odpoczywają cały rok, ale teraz jakby bardziej Mała Krzywa niezmiennie prezentuje ten sam wizerunek przez większość dnia, nie wiem jak ona przy tej temperaturze wytrzymuje w czapce (bez niej jest straszliwie zestresowana, więc nie zabieram), zaczęłam kłaść jej do kryjówki butelki z zimną wodą żeby się nie przegrzała.
Reszta stadła na mój widok pozeskakiwała z hamaczków z nadzieją na jedzonko:
A teraz niespodzianka:
Są już pierwsi zadowoleni użytkownicy Sprzedaż wkrótce!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Gratulacje!!!!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Major, Olesia, Gryzelda, malutka Amiga za TM
Bardzo współczuję , trzymaj się
-
- Miejscowość: Kostrzyn
- Kontakt:
Przykro mi z powodu Amigi
Ale muszę Ci pogratulować z powodu ślubu! Duuużo szczęścia
Bardzo ładne hamaczki, nie wiedziałam że szyjesz... Czekam na sprzedaż, bo taką panterkowy bym przyjęła ;P
Ale muszę Ci pogratulować z powodu ślubu! Duuużo szczęścia
Bardzo ładne hamaczki, nie wiedziałam że szyjesz... Czekam na sprzedaż, bo taką panterkowy bym przyjęła ;P
Ważne sprawy kierować na pw lub tel
Jesteśmy z Gryzeldą po badaniu krwi - ma anemię i lekko podwyższony mocznik... Poszłam tylko do nacięcia kaszaka i w końcu trafiłam na wetkę, która przyznała mi rację - Gryzelda z wagą +-750g jest ZA CHUDA... do tej pory słyszałam głównie, że nie mam się martwić i widocznie świnka ma taki galopujący metabolizm, a przed takim podstawowym badaniem to się każdy rękami i nogami bronił. Rozumiem, że pobranie śwince krwi to nie jest łatwe zadanie, ale żeby nawet nie próbować???
Majora jutro czeka to samo badanie, z tego samego powodu - został wzdłuż i wszerz obadany, tylko krwi nikt nie pobrał, mam nadzieję że uda się zdiagnozować przyczynę jego posikiwania krwią i jakoś temu zaradzić.
Majora jutro czeka to samo badanie, z tego samego powodu - został wzdłuż i wszerz obadany, tylko krwi nikt nie pobrał, mam nadzieję że uda się zdiagnozować przyczynę jego posikiwania krwią i jakoś temu zaradzić.